Μικρό αεροπλάνο πραγματοποιεί αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια πριν τυλιχτεί στις φλόγες – Δείτε video

10 Αυγούστου 2022

Ο πιλότος και ο επιβάτης, που επέβαιναν στο αεροπλάνο, κατάφεραν και οι δύο να βγουν από το αεροπλάνο με ασφάλεια

Ένα μικρό αεροπλάνο πραγματοποίησε δραματική αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια την Τρίτη 9 Αυγούστου 2022, χτυπώντας ένα φορτηγό γεμάτο ανθρώπους πριν τυλιχθεί στις φλόγες. Το αεροπλάνο συνετρίβη σε αυτοκινητόδρομο στην κομητεία Ρίβερσαϊντ. 

Τα συγκλονιστικά πλάνα δείχνουν το αεροπλάνο να πέφτει από τον ουρανό και να προσγειώνεται στη μέση της κυκλοφορίας πριν γλιστρήσει προς την άκρη του δρόμου.

Ο πιλότος και ο επιβάτης, που επέβαιναν στο αεροπλάνο, κατάφεραν και οι δύο να βγουν από το αεροπλάνο με ασφάλεια. Το αεροπλάνο έπεσε, επίσης, πάνω σε ένα φορτηγό με τρία άτομα μέσα σε αυτό, τα οποία ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα.

O πιλότος ισχυρίστηκε ότι έκανε αναγκαστική προσγείωση στον αυτοκινητόδρομο, αφού παρουσίασε βλάβη στον κινητήρα, καθώς κατευθυνόταν προς το δημοτικό αεροδρόμιο της Κορόνα για να προσγειωθεί.

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η πυροσβεστική υπηρεσία της Κορόνα δείχνει το αεροπλάνο να τυλίγεται στις φλόγες και να εκπέμπει τεράστια σύννεφα καπνού πριν ένας πυροσβέστης καταβρέξει το αεροσκάφος με νερό. 

Αεροπλάνο πραγματοποιεί προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια

Πηγή: skai.gr


[There are no radio stations in the database]