J’aime la beaute – Summer Make up

8 Αυγούστου 2022

Επισκεφτήκαμε την περασμένη εβδομάδα, το φυσικό κατάστημα του “J’aime la beaute” στα Άνω Λιόσια για να σας ετοιμάσουμε παρέα ένα καλοκαιρινό μακιγιάζ, φυσικά με την βοήθεια της MUA Αγάπη.

Τώρα που είναι καλοκαίρι αγαπημένη φίλη, δεν θέλει περιττά πράγματα στο μακιγιάζ σου! Άλλωστε, το μαύρισμα που αποκτάς σιγά σιγά βοηθάει πολύ να επιτυγχάνεις φυσικά look που αναδεικνύουν το πρόσωπο σου!

Τώρα όμως βγαίνεις έξω και θέλεις να δημιουργήσεις τα ωραιότερα make up looks.

Εσύ τι βήματα ακολουθείς στο καθημερινό σου μακιγιάζ; Αν ρωτούσαμε 50 γυναίκες αυτή την ερώτηση είναι πολύ πιθανό πως θα παίρναμε 50 διαφορετικές απαντήσεις.

Παρ’όλο που το ίντερνετ είναι γεμάτο από how to βίντεο και beauty bloggers που παρουσιάζουν τη δική τους ρουτίνα, όλες έχουν μια άλλη άποψη για τη σειρά που πρέπει να εφαρμόζεις το μακιγιάζ σου. Άλλες προτιμούν να γεμίζουν πρώτα τα φρύδια ενώ άλλες εφαρμόζουν πρώτα τη βάση.

Η Αγάπη χρησιμοποίησε με τον δικό της τρόπο και τα δικά της βήματα όπως θα δείτε και παρακάτω στο video:

Βήμα 1- Προετοιμασία

 Βεβαιώσου πως ξεκινάς με μία απόλυτα καθαρή βάση. Άπλωσε στο δέρμα σου ενυδατική, ορό, κρέμα ματιών και ένα πλούσιο lip balm και επίτρεψέ τους λίγα λεπτά για να απορροφηθούν.

Βήμα 2- Φρύδια

Γέμισε τυχόν κενά στα φρύδια με ένα μολύβι ή μια σκιά και ολοκλήρωσε με ένα τζελ. Για ένα πολύ φυσικό look χρησιμοποίησε μονάχα τζελ.

Βήμα 3- Μάτια

Όσο απορροφώνται οι κρέμες, μπορείς να ξεκινήσεις με το μακιγιάζ των ματιών και συγκεκριμένα με τις σκιές και το eyeliner. Έτσι, αν πέσει σκιά ή αν γίνει ένα λάθος στο eyeliner θα μπορείς να το καθαρίσεις πολύ πιο εύκολα. Ξεκίνα με ένα primer και συνέχισε με μία σκιά. Τώρα είναι η σωστή ώρα να βάλεις μάσκαρα ή ψεύτικες βλεφαρίδες και να ολοκληρώσεις το look των ματιών σου.

Βήμα 4- Βάση

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να φτιάξεις τη βάση. Χρησιμοποίησε ένα primer για περισσότερη σταθερότητα, συνέχισε με ένα foundation και ένα concealer όπου χρειάζεται. Αν χρησιμοποιείς κρεμώδες ή υγρό foundation, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις κρεμώδη προϊόντα contouring και ρουζ και μία διάφανη πούδρα. Αν αντί για υγρό foundation χρησιμοποιείς πούδρα ολοκλήρωσε τη βάση με πούδρα contouring και ρουζ.

Βήμα 5- Λάμψη

Άπλωσε ένα highlighter στα ζυγωματικά, το κόκκαλο των φρυδιών, την “καρδιά” του πάνω χείλους, το κέντρο του μετώπου και το πηγούνι.

Βήμα 6- Χείλη

Τέλος, έρχονται τα χείλη που ως τώρα θα έχουν ενυδατωθεί βαθιά από το lip balm. Ξεκίνα με ένα μολύβι χειλιών και συνέχισε με το κραγιόν της επιλογής σου αλλά και μία λεπτή στρώση gloss. Αν στοχεύεις σε ένα φυσικό look άπλωσε απλά το αγαπημένο σου gloss.

Βήμα 7

Χαμογέλα στον καθρέπτη και είσαι έτοιμη!

Επισκέψου το κατάστημα του J’aime la beaute για να απολαύσεις κι εσύ τις αγαπημένες σου υπηρεσίες ομορφιάς από τα κορίτσια και θα με θυμηθείς!

Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν από τις εταιρείες:

  • Mua Makeup Academy 
  • MAC Cosmetics
  • Estee Lauder
  • NYX Professional Makeup
  • Avgerinos Cosmetics

𝗠𝗔𝗞𝗘-𝗨𝗣 𝗔𝗥𝗧𝗜𝗦𝗧: kopalka_mua

Model: helena_kop

Dress: centro_style

jaime_labeaute_

Σωτήρη Πετρούλα 38, Άνω Λιόσια 133 41

Τηλέφωνο: 21 0248 7656


[There are no radio stations in the database]