Καλωσήλθατε στον «Παράδεισο των κυριών»!

8 Αυγούστου 2022

Η δραματική σειρά εποχής έρχεται τη νέα σεζόν στην prime time ζώνη του Alpha!

paradise1

Sponsored Content

Αθήνα, 1963. Το πολυκατάστημα, «Ο Παράδεισος των κυριών», γεμάτο πολυτέλεια και λάμψη, ετοιμάζεται να υποδεχτεί το γυναικείο κοινό. Τα φαντασμαγορικά εγκαίνια αναμένονται με ανυπομονησία. Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στην επίσημη έναρξη του πολυτελούς ονείρου τους. Ένα τραγικό συμβάν όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος. Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;

Μια μεγάλη, πλούσια και φιλόδοξη παραγωγή, με υπέροχα σκηνικά και κοστούμια, πλαισιωμένη από λαμπερούς πρωταγωνιστές που μεταφέρουν το θεατή στην αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60 είναι «Ο Παράδεισος των κυριών» που έρχεται τη νέα σεζόν στον Alpha. Δυνατές ερμηνείες, γοητευτικοί πρωταγωνιστές, πάθη, καλά κρυμμένα μυστικά και πολλές ανατροπές σε μια εντυπωσιακή σειρά, η οποία διαθέτει όλα τα στοιχεία που την καθιστούν ακαταμάχητη.

Με φόντο τον λαμπερό κόσμο της μόδας και μιας Αθήνας που μεταμορφώνεται από μέρα σε μέρα σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα αλλά και τσιμεντούπολη, παρακολουθούμε τις ζωές των ανθρώπων που δουλεύουν στο νεόκτιστο πολυκατάστημα. Ανθρώπων όλων τα τάξεων της τότε αναπτυσσόμενης Ελλάδας που προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στον μοντέρνο και το παραδοσιακό τρόπο ζωής, την φτώχια και την αφθονία, τις προκαταλήψεις του παρελθόντος και τις νέες ιδέες.

Μια υπερπαραγωγή σε πολυτελή συσκευασία: το καταπληκτικό trailer

Ένα υπέροχο πολυκατάστημα γυναικείων ειδών. Άνθρωποι χαμογελαστοί, άνθρωποι σκυθρωποί, μακιγιαρισμένοι, καθωσπρέπει. Ακίνητοι σαν κούκλες στη βιτρίνα. Η βιτρίνα φωτεινή, λαμπερή, πολύχρωμη. Αλλά τι κρύβει η πίσω όψη; Πόσα μυστικά σκεπάζει το φως; Τραπουλόχαρτα και χαρτονομίσματα αιωρούνται. Χρυσές λίρες πέφτουν από τα χέρια. Ένα όπλο γυαλίζει στο ημίφως. Δάκρυα κυλούν στα γυναικεία μάγουλα ανακατεμένα με μάσκαρα. Το μυστήριο δεν λύνεται ούτε όταν τα φώτα ανοίξουν, ούτε όταν οι σκιές εξαφανιστούν.

paradeisos5
Χρ. Πλαΐνης, Ευ. Συριοπούλου
paradeisos3
Λ. Γεωργακόπουλος, Ν. Εξηνταβελώνη, Αρ. Πανταζάρας

«Ο Παράδεισος των κυριών», η υπερπαραγωγή του Alpha στη μυθοπλασία, μας ταξιδεύει στα 60΄ς και η υπέροχη μουσική που ντύνει το trailer φέρνει σε πρώτο πλάνο την αίσθηση της εποχής. Μια πλούσια σειρά με φινέτσα αλλά και μυστήριο, με στυλ και κομψότητα, ατμοσφαιρική, μεθυστική όπως τα αρώματα της εποχής, αλλά με κρυμμένα μυστικά και πάθη. Πίσω από την αστραφτερή βιτρίνα του «Παραδείσου» κρύβονται ψέματα κι έρωτες, επιθυμίες και πόθοι, ίντριγκες και δολοφονίες. Οι ζωές των πρωταγωνιστών σε πρώτο πλάνο, στη βιτρίνα, φαντάζουν ευτυχισμένες και γεμάτες, τι συμβαίνει όμως όταν το πολυκατάστημα κλείνει και οι ζωές αυτές κλείνονται στα σπίτια τους;

Η δραματική σειρά εποχής «O Παράδεισος των κυριών», μια εκπληκτική υπερπαραγωγή με υπέροχα σκηνικά και κουστούμια, πλαισιωμένη με λαμπερούς πρωταγωνιστές, μεταφέρει τον τηλεθεατή στο κλίμα και το ιστορικό πλαίσιο της δεκαετίας του ’60, μιας δεκαετίας από τις σημαντικότερες της νεότερης ιστορίας για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο.

paradeisos4
Γ. Μπρέμπου, Β. Αλεξανδρής
paradeisos2
Δ. Τσούτσα, Γ. Νούσης, Σμ. Αδαμοπούλου

Οι συντελεστές
Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βουνός, Νικόλαος Αγαπίου.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.

Παραγωγή: JK PRODUCTIONS- ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ


[There are no radio stations in the database]