O Αύγουστος θα είναι πολύ δύσκολος για αυτά τα ζώδια

2 Αυγούστου 2022

Τα καλύτερα, όμως, είναι μπροστά.

Ο τελευταίος και πιο αγαπημένος μήνας του καλοκαιριού ξεκίνησε και μαζί του φέρνει αρκετές αλλαγές, οι οποίες δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες για ορισμένα ζώδια.

Οι κινήσεις των πλανητών δεν ευνοούν τους παρακάτω εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τα παρατήσουν και να γίνουν θεατές των δυσκολιών. Με σύνεση, υπομονή και καλή προετοιμασία μπορούν να διαχειριστούν τα όποια προβλήματα προκύψουν. Κι αν κρατήσουν στο μυαλό τους πως μετά την τρικυμία έρχεται πάντα η γαλήνη, τότε τα πράγματα ίσως γίνουν πιο υποφερτά.

Ποια είναι τα ζώδια στα οποία ο Αύγουστος δεν «φέρεται» και τόσο καλά; Ο Ταύρος, ο Ζυγός, ο Αιγόκερως και ο Υδροχόος.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις:

Ταύρος

Οι αλλαγές είναι τόσες πολλές που μπορεί να νιώθετε πως θα συντριβείτε σε κάθε σας κίνηση. Οι κινήσεις των πλανητών σας επηρεάζουν έντονα με τον Άρη, τον Κρόνο, την Αφροδίτη και τον Ουρανό να «σφυροκοπούν» τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά σας.

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στον 4ο οίκο σας, αυτόν της οικογένείας και των σχέσεων και μάλλον ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω ορισμένες συναισθηματικές «αποσκευές» που σας βαραίνουν. Αξίζει να νιώθετε ασφαλείς, για αυτό όπου κι αν είστε ξεκινήστε να χτίζετε τον δικό σας «χώρο», εκείνον στον οποίο θα νιώθετε πως ανήκετε εξ ολοκλήρου.

Ζυγός

Σε έντονη ψυχική κατάσταση μπορεί να βρίσκεστε αυτές τις ημέρες, καθώς αναγνωρίζετε ποια είναι τα όριά σας και πού πρέπει να θέσετε την κόκκινη γραμμή σας. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του μήνα, θα νιώσετε ένταση, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα απροσδόκητο τέλος.

Εάν νιώθετε πως κάτι ή κάποιος εξαντλεί και ρουφά την ενέργειά σας, ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσετε να αποσυνδέεστε σιγά σιγά από αυτό. Ο καιρός να επενδύσετε σε κάτι που θα έχει αξία και μακροπρόθεσμη ανάπτυξη έφτασε. Αν παραμείνετε σε μια σχέση ή μία δουλειά που σας τραβά με αλυσίδες, τότε σίγουρα δεν θα έχετε την εξέλιξη που επιθυμείτε. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να απελευθερωθεί.

Αιγόκερως

Η προσωπική ζωή και τα επίπεδα οικειότητας με τους άλλους έρχονται σε πρώτο πλάνο αυτόν τον μήνα. Καθώς ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα διασχίζει τον όγδοο οίκο σας σάς αναγκάζει να αναγνωρίσετε πού αρχίζει και πού τελειώνει αυτός ή αυτά που αγαπάτε.

Επειδή νοιάζεστε για κάποιον αυτό δεν σημαίνει πως θα καταλάβει κάθε εκατοστό της ζωής και της προσωπικότητάς σας. Χαράξτε τα όριά σας και δείξτε ότι είστε διατεθειμένες να τα τηρήσετε. Επενδύστε στη δική σας ενέργεια με σύνεση. Μπορεί η απόφασή σας αυτή να δυσαρεστήσει κάποιους, μα δεν είστε υπεύθυνες για το τι νιώθουν οι άλλοι. Όπως εσείς σέβεστε τα όρια τους, έτσι πρέπει να κάνουν και εκείνοι.

Υδροχόος

Με τον Ήλιο να κινείται στον Λέοντα, το αντίθετο ζώδιό σας, ίσως νιώθετε πως κοιτάζεστε στον καθρέφτη. Όταν, μάλιστα, περάσει από τον έβδομο οίκο σας, αυτόν των συνεργασιών, θα ρίξει φως στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε και ίσως προκαλέσει μερικές εντάσεις. Αυτό θα σας ενθαρρύνει να εργαστείτε πιο σκληρά, για να δώσετε λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται, μα πρέπει να θυμάστε πως οι σχέσεις δεν είναι πάντα προορισμένες να διαρκέσουν για πάντα. Μην συμβιβάζεστε με κάποιον που δεν σας αξίζει πραγματικά.


[There are no radio stations in the database]