Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Την έσφαξε και μετά πήγε στη δουλεία του… σα να μην συνέβαινε τίποτα

1 Αυγούστου 2022

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση της νέας γυναικοκτονίας που συγκλονίζει τη χώρα. Πρόκειται για τη δεύτερη γυναικοκτονία μέσα σε λίγες ώρες, αυτή τη φορά με θύμα μια 41χρονη γυναίκα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, δράστης της γυναικοκτονίας στην Ζάκυνθος φέρεται να είναι ένας 49χρονος από την Αλβανία, ο οποίος ξυλοκόπησε τη 41χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια την μαχαίρωσε.

Μετά τη δολοφονία της συζύγου του, ο 49χρονος εξαφανίστηκε από τον τόπο του εγκλήματος, ωστόσο την επόμενη μέρα το πρωί πήγε… κανονικά στην δουλειά του, στην οικοδομή, σα να μην τρέχει τίποτα.

Καταδικασμένος για ενδοοικογενειακή βία ο γυναικοκτόνος

Ο δράστης της γυναικοκτονίας ήταν γνωστός στις Αρχές για τον βίαιο χαρακτήρα του. Στα τέλη Ιουνίου του τρέχοντος έτους, είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 41χρονης και του είχε απαγορευτεί να προσεγγίζει το σπίτι της σε απόσταση 100 μέτρων.

Η γυναίκα, όμως, τον λυπήθηκε καθώς δεν είχε πού να μείνει και τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, μέχρι που χθες βράδυ τη σκότωσε…

Το χρονικό της φρίκης…

Στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής η άτυχη γυναίκα είχε μεταβεί στο οικείο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση κατά του 49χρονου, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα την είχε χτυπήσει.

Στις 22:30 επέστρεψε στο σπίτι και τότε ο δράστης σε έξαλλη κατάσταση, σύμφωνα με μαρτυρία γειτόνισσας, τη χτύπησε και την τραβούσε από τα μαλλιά φωνάζοντας πως θα τη σκοτώσει.

Λίγα λεπτά αργότερα η γειτόνισα πήγε στο σπίτι της γυναίκας, όπου και τη βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, έχοντας δίπλα της ένα κουζινομάχαιρο η λάμα του οποίου είχε στραβώσει από τα χτυπήματα στο σώμα της.


[There are no radio stations in the database]