Αίγινα: Το τελευταίο μήνυμα της 20χρονης που βρέθηκε κρεμασμένη στην αυλή της

1 Αυγούστου 2022

Χωρίς τέλος το θρίλερ με το θάνατο της 20χρονης Μαρίας από την Αίγινα, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της από τη μητέρα της.

Η νεαρή κοπέλα κρεμάστηκε, όπως όλα δείχνουν μέχρι τώρα, επιστρέφοντας από τη δουλειά της τα ξημερώματα, αλλά πριν συμβεί αυτό είχε στείλει ένα μήνυμα στη φίλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER η 20χρονη Μαρία φεύγοντας από τη δουλειά και πριν βάλει τέλος στη ζωή της, είχε στείλει μήνυμα στη φίλη της και της έγραφε χαρακτηριστικά:

“Έχω βρει έναν τρόπο να τελειώσουν όλα αυτά και άμεσα”.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η μητέρα της είχε χωρίσει με τον πατέρα της 20χρονης και το τελευταίο διάστημα συγκατοικούσε με το νέο της σύντροφο. Μάλιστα, η Μαρία φαινόταν πως πιέζεται συναισθηματικά και ψυχολογικά από αυτή την κατάσταση, κάτι το οποίο είχε εκμυστηρευτεί και στη φίλη της.

Μέρες πριν την αυτοκτονία μάλιστα είχε στείλει ξανά μήνυμα στη συγκεκριμένη φίλη της και της έγραφε πως γενικά δεν αντέχει όλη αυτή την κατάσταση.

Στον αντίποδα, σύμφωνα με τις καταθέσεις των ατόμων που ήταν μαζί της μέχρι τα ξημερώματα, έφυγε από το μαγαζί όπου εργαζόταν για να επιστρέψει στο σπίτι της. Δεν υπήρχε κάποια ένδειξη ότι η κοπέλα είχε πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή της.

Το αντίθετο, όλοι συμφωνούν ότι βρισκόταν σε πολύ καλή διάθεση, έψαχνε σπίτι να μετακομίσει και μιλούσε για τα όνειρά της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περισσότερες απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες στον Πειραιά.


[There are no radio stations in the database]