Hailey Bieber: Η απόφαση του δικαστηρίου, μετά τη μήνυση που δέχτηκε για το όνομα του brand της

28 Ιουλίου 2022

Αν και εκκρεμεί μήνυση για παραβίαση του εμπορικού σήματος του brand «Rhode», της επιτρέπεται να συνεχίσει να χρησιμοποιεί αυτό το όνομα

haileybieber

Η Χέιλι Μπίμπερ κέρδισε τη «μάχη», μετά τη μήνυση που δέχτηκε για την εταιρεία προϊόντων περιποίησης που διευθύνει.

Η σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ δέχτηκε αγωγή για το brand της, ονόματι «Rhode», για παραβίαση εμπορικού σήματος. Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, οι Purna Khatau και Phoebe Vickers ίδρυσαν πρώτες το brand, «Rhode».

Προκειμένου να μην χρησιμοποιεί το ίδιο εμπορικό σήμα, καθώς βλάπτει την επιχείρισή τους, οι δύο γυναίκες κατέθεσαν μήνυση εναντίον της, ζητώντας της να αλλάξει το όνομα της εταιρείας της.

«Έχουμε αφιερώσει τους εαυτούς μας σε αυτό το brand με πολλές προσωπικές θυσίες και εργασία, ώστε να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη μήνυση. «Το λανσάρισμα της σειράς με το όνομα του δικού μας brand δημιουργεί μπέρδεμα στην αγορά και πλήττει την επιχείρησή μας».

Ωστόσο, ο δικαστής δεν δέχτηκε την επιστολή τους για προσωρινή διαταγή κι έδωσε την έγκρισή του στη Χέιλι να συνεχίσει να προωθεί το brand της, έως να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Σε βίντεο που ανάρτησε η Μπίμπερ στο κανάλι της στο YouTube, φρόντισε να αφηγηθεί την ιστορία του brand της και την απόφασή της να του δώσει το όνομα αυτό. Όπως αναφέρει το Rhode είναι το μεσαίο της όνομα, όπως και της μητέρας της, Κένυα Μπάλντουιν.

Αν και η νομική της ομάδα είναι πολύ ευχαριστημένη με την εξέλιξη αυτή, εκπρόσωπος του brand αναφέρει πως δεν πρόκειται για την τελική απόφαση, αλλά μια απλή παράταση που έδωσε ο δικαστής, επιτρέποντας στο μοντέλο να χρησιμοποιεί το όνομά του.


[There are no radio stations in the database]