Το αστυνομικό δελτίο (27/7) με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

28 Ιουλίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr

Φωτιές σε Χαϊδάρι και Μάνδρα Αττικής

Νέος συναγερμός σήμανε χθες, νωρίς το μεσημερι, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε στο Χαϊδάρι σε δασική έκταση κοντά στην Ιερά οδό.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Συνολικά 70 πυροσβέστες, 23 οχήματα, ομάδες πεζοπόρων, 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα να βρέθηκαν στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς.

Αν και κοντά στο σημείο της φωτιάς υπάρχουν σπίτια δεν απειλήθηκαν άμεσα. Η φωτιά έκαψε σημαντική δασική έκταση στην περιοχή πίσω από το βοτανικό κήπο. Λίγο αργότερα η πυρκαγιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο. Σήμερα η φωτιά έχει οριοθετηθεί.

Όσον αφορά την πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στη Μάνδρα Αττικής, σήμερα σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική, παρουσιάζει καλύτερη εικόνα. Αν και χθες ζητήθηκε προληπτικά από τους κατοίκους των οικισμών να εκκενώσουν την περιοχή, η κατάσταση είναι σημαντικά βελτιωμένη, ενώ υπάρχουν διάσπαρτες μικρές εστίες εντός της καμμένης έκτασης, αλλά δεν εμπνέουν καμία ανησυχία.

Να ενημερώσω ότι η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην προσαγωγή μιας 55χρονης ως ύποπτης για την εκδήλωση της πυρκαγιάς. Η γυναίκα φέρεται να προσπάθησε να κάψει κάποια ξερά χόρτα στον οικισμό Νέος Πόντος.

Μαίνεται η Δαδιά Έβρου – 7η συνεχής ημέρα

Για έβδομη συνεχόμενη μέρα εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά στον Έβρο, η οποία καίει μέσα στο δάσος της Δαδιάς, το μοναδικό οικοσύστημα μιας από τις σημαντικότερες προστατευόμενες περιοχές της χώρας μας.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να δίνουν τιτάνια μάχη για να οριοθετηθεί η πυρκαγιά στο νοτιοδυτικό τμήμα προς τη Λευκίμμη καθώς το μέτωπο εξαπλώνεται προς το πυροφυλάκιο.

Οι συνεχείς αλλαγές στις κατευθύνσεις της φοράς του ανέμου η αδυναμία πρόσβασης αλλά και οι πυκνοί καπνοί δυσκολεύουν πολύ το έργο των πυροσβεστών.

Εξάρχεια: Απόπειρα βιασμού σε δημοσιογράφο

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια δημοσιογράφος στα Εξάρχεια η οποία δεν έπεσε μόνο θύμα ληστείας, παρ’ ολίγον να ήταν και θύμα βιασμού.

Όπως περιγράφει έντρομη η γυναίκα, ακόμη προσπαθεί ακόμη να συνέλθει από την άγρια επίθεση που δέχτηκε από Μαροκινό στην οδό Ιουστινιανού στα Εξάρχεια.

Η 40χρονη γυναίκα περπατούσε φορώντας ακουστικά στο κεφάλι της, άκουγε μουσική, και κατευθυνόταν προς το σπίτι.

Ξαφνικά την πλησιάζει ένας άγνωστος μελαμψός άνδρας και την βουτάει. Ο δράστης της έκανε κεφαλοκλειδωμα, την έπιασε παρά πολύ δυνατά.

Θυμάται να χάνει τις αισθήσεις της και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να αισθάνεται τα χέρια του στο κορμί της, ενώ ήδη της είχε σηκώσει τη φούστα.

Ο 26χρονος Μαροκινός ταυτοποιήθηκε και αναζητείται, ενώ συνελήφθη ένας άντρας, ο οποίος φαίνεται να ήταν συνεργός του.

Χαλκιδική: Αλβανός παρενόχλησε σεξουαλικά μια 22χρονη

Απροσδόκητη τροπή πήρε για μια 22χρονη η διασκέδαση της σε ένα νυχτερινό μαγαζί στο Νέο Μαρμαρά, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η νεαρή κοπέλα έγινε στόχος ενός άνδρα, ο οποίος την παρενοχλήσε σεξουαλικά και όταν εκείνη αντέδρασε, την χτύπησε άσχημα.

Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας την απρόκλητη επίθεση που υπέστη από το νερό θαμώνα την ώρα που εκείνη διασκέδαση και αμέσως ξεκίνησαν αναζήτηση για τη σύλληψη του φερόμενου δράστη ο οποίος και ταυτοποιήθηκε άμεσα.

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για έναν 33χρονο από την Αλβανία όμως στάθηκε αδύνατο να συλληφθεί μέσα στο χρονικό πλαισίου του αυτοφώρου.


[There are no radio stations in the database]