Άνα ντε Άρμας: «Φτυστή» η Μέριλιν Μονρόε στη νέα ταινία του Netflix

28 Ιουλίου 2022

H 34χρονη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram της φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη ταινία με τίτλο «Blonde

Merylin_Exof

Η Μέριλιν Μονρόε αναγεννήθηκε! Η Άνα ντε Άρμας μοιάζει εκπληκτικά στην αείμνηστη ηθοποιό καθώς την αναπαριστά στην εμβληματική σκηνή της ταινίας «Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθές». Η ηθοποιός μοιράστηκε νέες εικόνες από την επερχόμενη βιογραφική ταινία του Netflix με τίτλο «Blonde» και η ομοιότητα είναι εμφανής.

Η 34χρονη Κουβανοϊσπανή ηθοποιός χάρισε χθες στους 7,3 εκατομμύρια followers της στο Instagram τέσσερα στιγμιότυπα τα οποία τη δείχνουν να αναπαριστά εικονικές στιγμές από την καριέρα της σταρ του Χόλιγουντ.

Ana3

Ανάμεσα στις σκηνές περιλαμβάνεται και η κλασική σκηνή από την ταινία «Gentlemen Prefer Blondes» του 1953, την οποία ως γνωστόν αντέγραψε η Μαντόνα το 1984 στο βιντεοκλίπ της για το τραγούδι «Material Girl».

Ana4

Η ηθοποιός εθεάθη επίσης να παίρνει οδηγίες από έναν χορογράφο καθώς αναπαρήγαγε τις διάσημες κινήσεις της Μέριλιν να τραγουδάει το «Diamonds Are a Girl’s Best Friend» με το ροζ φόρεμα που σχεδίασε ο William Travilla.

Ana2

Σε μια άλλη εικόνα, η Άνα αναδημιούργησε κλασικές φωτογραφίες με μερικούς από τους πρώην συζύγους της Μέριλιν, τον θεατρικό συγγραφέα Arthur Miller (τον υποδύεται ο Έιντριεν Μπρόντι) και τον Joe DiMaggio (τον υποδύεται ο Μπόμπι Καναβάλε).

Ana1

Η Μέριλιν- που πέθανε σε ηλικία 36 ετών από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών στο σπίτι της στο Λος Άντζελες το 1962 – ήταν επίσης παντρεμένη με τον James Dougherty από το 1942 έως το 1946.

Η ηθοποιός επαίνεσε τους συμπρωταγωνιστές της λέγοντας: «Ήταν μεγάλο δώρο να δουλέψω με ηθοποιούς όπως ο Έιντριεν Μπρόντι, και ο Μπόμπι Καναβάλε σε αυτό το όμορφο έργο».

Και πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να δουν όλοι την υπέροχη δουλειά που κάνουν σε αυτή την ταινία».

Δείτε τρέιλερ

Στη συνέχεια, η Άνα εξήρε τον Αυστραλό σκηνοθέτη Άντριου Ντόμινικ ενώ σε ένα άλλο hashtag ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι σήμερα θα κυκλοφορήσει ένα νέο τρέιλερ για την ταινία που θα προβληθεί από το Netflix.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ένα απόσπασμα από την επερχόμενη ταινία είχε ένα σκοτεινό τόνο που έδειχνε ότι η Μονρόε ήταν ευάλωτη αλλά και παγιδευμένη στην εικόνα της ως σταρ του σινεμά.

Ana5
Ana6
Ana7
Ana8
Ana9

Σε σκηνές από την ταινία, η Άνα από το δράμα περνάει στη χαρά καθώς κοιτάζει στον καθρέφτη τη δική της εμφάνιση ως σούπερ σταρ και στη συνέχεια γελάει, κάτι που υποδηλώνει τις ακανόνιστα μεταβαλλόμενες διαθέσεις της.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Τζέσικα Τσαστέιν είχε επίσης συζητήσει το 2014 για να υποδυθεί τη Μονρόε. Η Άρμας πήρε τελικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα τέλη του 2019.

Λίγα λόγια για την ταινία
Βασισμένη στο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Τζόις Κάρολ Όουτς, το «Blonde» (H Ξανθιά) επαναπροσδιορίζει με τόλμη τη ζωή ενός από τα μεγαλύτερα είδωλα του Χόλιγουντ, της Μέριλιν Μονρόε.

Από την ασταθή παιδική της ηλικία ως Νόρμα Τζιν, την καθιέρωσή της ως διασημότητας και τις αισθηματικές της περιπέτειες, η ταινία θολώνει τις γραμμές μεταξύ γεγονότων και φαντασίας για να εξερευνήσει τη συνεχώς αυξανόμενη διάσταση μεταξύ της δημόσιας εικόνας και του πραγματικού εαυτού της.

Η ταινία βασίζεται στη βιογραφία της Joyce Carol Oates και ο Άντριου Ντόμινικ έχει αναλάβει το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Στο υπόλοιπο καστ συναντάμε τους ηθοποιούς Μπόμπι Καναβάλε, Έιντριεν Μπρόντι, Τζούλιαν Νίκολσον, Ζάβιερ Σάμιουελ και Έβαν Γουίλιαμς.

Πρόκειται για την πρώτη ταινία στο Netflix που χαρακτηρίζεται ως «ακατάλληλη για ανηλίκους», λαμβάνοντας το σπάνιο σήμα καταλληλότητας «NC-17», το οποίο δίνεται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις ταινιών, που προβάλλουν έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Ντόμινικ είχε αναφέρει: «Ήταν μία πολύ απαιτητική ταινία. Εάν δεν αρέσει στο κοινό, είναι πρόβλημά του, κανείς μας δεν τρέχει για να βγει Πρόεδρος εδώ. Είναι μία ταινία με την Μέριλιν Μονρόε, ακατάλληλη για ανηλίκους. Αυτό ήταν πάνω-κάτω που θέλατε άλλωστε, σωστά; Εγώ θα ήθελα να δω την άκρως ακατάλληλη εκδοχή της ιστορίας της Μέριλιν».

Η ταινία «Blonde» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Σεπτεμβρίου του 2022.

πηγή φωτογραφιών: Instagram 


[There are no radio stations in the database]