Αιγάλεω: Αλλοδαπός θώπευσε ανήλικο-Συνελήφθη από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας

25 Ιουλίου 2022

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Ένα απίστευτο και απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στο Άλσος του Μπαρουτάδικου, στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του https://synenas.gr/ ένας αστυνομικός που υπηρετεί στην Ομάδα ΔΡΑΣΗ είχε βγει για τρέξιμο στην ευρύτερη περιοχή.

Καθώς έτρεχε μέσα στο Άλσος, τον προσέγγισε ένα ανήλικο αγόρι, το οποίο ήταν λαχανιασμένο και τρομαγμένο, ζητώντας τη βοήθεια του. Ο άνδρας σταμάτησε και ενημερώθηκε από το 14χρονο αγόρι ότι πριν λίγα λεπτά, ένας αλλοδαπός με τζιν παντελόνι και μπλε μπλούζα κοντομάνικη τον πλησίασε και του χάϊδεψε τα γεννητικά του όργανα.

Το παιδί στην προσπάθεια του να ξεφύγει αισθάνθηκε τον ανώμαλο άντρα να τον καταδιώκει προσφέροντας του, μάλιστα, χρήματα. Ο αστυνομικός, χωρίς να χρονοτριβήσει, αφού κάλεσε το 100, ξεκίνησε επισταμένες αναζητήσεις.

Στο επόμενο 20λεπτο ο δράστης εντοπίστηκε από τον αστυνομικό, ο οποίος αξιοποιώντας την περιγραφή που είχε λάβει από τον ανήλικο, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει από κοινού με την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Αιγάλεω που έφτασε σε χρόνο ντε-τε.

Στο σημείο κλήθηκε το θύμα, όπου αναγνώρισε τον αλλοδαπό, πακιστανικής καταγωγής δράστη, ενώ μαζί με τους γονείς του μετέβησαν στη ΓΑΔΑ στη Διεύθυνση Ανηλίκων για τα περαιτέρω.

πηγή:https://synenas.gr/


[There are no radio stations in the database]