Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

22 Ιουλίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr

Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Στάλθηκε μήνυμα από το 112

Χθες το απόγευμα ξέσπασε φωτιά σε αποθήκη ξυλείας που βρίσκεται κοντά στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στον Ασπρόπυργο. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν και αυτή τη φορά άμεση και στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Η αποθήκη συνορεύει με εργοστάσιο λιπαντικών και για αυτό κρίθηκε αναγκαίο να σταλεί μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής από το 112. Η εμβέλεια του μηνύματος ήταν στα 3χιλιιμετρα και αφορούσε την προφύλαξη των κατοίκων από τους καπνούς.

Βίντεο Ντοκουμέντο από εμπρηστή που βάζει φωτιά στην Παλλήνη

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο φαίνεται ένας εμπρηστής να βάζει φωτιά κοντά στο Πανόραμα Παλλήνης.

Στο βίντεο το οποίο εξετάζει η ελληνική αστυνομία φαίνεται ένας μαυροντυμενος άντρας να βάζει φωτιά σε ένα δέντρο και φεύγει βιαστικά. Το βίντεο είναι από τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Χριστούπολη Σπάτων.

Ενδεχόμενος εμπρησμός στην Ηλεία – Μαρτυρίες γειτόνων

Στα χνάρια των υπαιτίων για την καταστροφική πυρκαγιά στα Άγναντα φαίνεται πως βρίσκονται οι αρχές οι οποίες χθες αργά το απόγευμα προσήγαγαν ένα άτομο κατόπιν υπόδειξης σε δύο κατοίκων.

Αμέσως οι πυροσβέστες ειδοποίησαν την αστυνομία Αμαλιάδας καθώς και ειδικό ανακριτικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το οποίο λίγες ώρες αργότερα έφτασε από την Αθήνα.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο ενεργό μέτωπο στην Ηλεία στις περιοχές Τραγανό και Βάρδα οι φωτιές είναι οριοθετημένες που εκδηλώθηκαν χθες το απόγευμα στις δασικές αυτές εκτάσεις ενώ η φωτιά στην περιοχή Άγναντα παρουσιάζει καλή εικόνα με τους πυροσβέστες να εξακολουθούν να επιχειρούν στο σημείο προκειμένου να την ελέγξουν πλήρως.

Μήνυση γονιών προς γιατρούς δύο νοσοκομείων στη Θεσσαλονίκη – Μητέρα έχασε το νεογέννητο μωρό της

Αδιανόητη εγκληματική συμπεριφορά καταλογίζει σε γιατρούς δύο νοσοκομείων ένα ανδρόγυνο από τη Θεσσαλονίκη, καθώς η γυναίκα ως ετοιμόγεννη έγκυος μετέβη στο Ιπποκράτειο αλλά την έδιωξαν επειδή έλεγε η εφημερία του νοσοκομείου και όταν μεταφέρθηκε στο Παπαγεωργίου που εφημέρευε δεν την έβαλαν σε επείγουσα καισαρική τομή με αποτέλεσμα να υποστεί επιπλοκές και να χαθεί η ζωή του νεογέννητου παιδιού της.

Το περιστατικό ήρθε τώρα στο φως της δημοσιότητας καθώς έχει σημειωθεί από το Φεβρουάριο του ετους που διανύουμε. Η γυναίκα διένυε την 39η εβδομάδα της κύησης της και όπως περιγράφεται στη μήνυσή είχε αφόρητους πόνους και συσπάσεις στη μήτρα με αίμα.


[There are no radio stations in the database]