Κατερίνα Στεφανίδη: «Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου»

21 Ιουλίου 2022

Η Κατερίνα Στεφανίδη με ανάρτηση της στο Twitter υποκλίθηκε στον πατέρα της που έσωσε το σπίτι τους από την φωτιά στην Παλλήνη αλλά «τσακώθηκε» και με χρήστες που την ειρωνεύτηκαν – Τον ένα μάλιστα τον χαρακτήρισε «πολιτικοποιημένο γουρούνι»

5612791

Μπορεί η Κατερίνα Στεφανίδη να είναι στις ΗΠΑ όπου πριν από λίγες ημέρες αγωνίστηκε με επιτυχία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Όρεγκον αλλά λόγω των πυρκαγιών το μυαλό της είναι στην Ελλάδα.

Το πατρικό της σπίτι απειλήθηκε να καεί από την φωτιά και όπως δήλωσε η μητέρα της, Ζωή Βαρελή, σώθηκε χάρη στον σύζυγο της και μπαμπά της Κατερίνας, Γιώργο.

Η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ με ανάρτησή της στο twitter αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε η οικογένεια της και έβγαλε το καπέλο στον πατέρα της.

«Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακριά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται», έγραψε η Κατερίνα.

Ένας χρήστης του Twitter την ειρωνεύτηκε γράφοντας: «Ναι..ο Μπαμπάς σου με Νεροπίστολο το Έσωσε..Δεν Ντρέπεσαι λίγο..αντί να πείτε Ευχαριστώ σε όλους όσους έτρεξαν να βοηθήσουν λέτε “Όλη η Οικογένεια” Αηδίες πίσω από την Κομματική Ταυτότητα..Όμως τι να περιμένεις από Ζαίους…».

στε

Η απάντηση της ήταν άμεση: «Σε συγχωρώ γιατί είναι λογικό να πιστεύεις ότι υπάρχουν παντού πυροσβέστες αφού έτσι σου λένε τα κανάλια. Αλλά ναι ο μπαμπάς και οι γείτονες με κλαδιά έσωσαν τα σπίτια. Ότι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια».

dts

H Στεφανίδη επανήλθε με νέο tweet για να ξεκαθαρίσει: «Πραγματικά αν αυτό το tweet είναι αντιπολίτευση μου υποτιμάτε την νοημοσύνη μου. Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσε να πει κάποιος που θέλει να κάνει αντιπολίτευση. Καίγονται περιουσίες, ζώα και άνθρωποι και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι ψηφίζουν». 

νεο

Η ιστορία συνεχίστηκε με νέο ειρωνικό tweet για τα γραφόμενα της Στεφανίδη και εκείνη δεν το άφησε αναπάντητο!  Μάλιστα αποκάλεσε «πολιτοκοποιημένο γουρούνι» τον χρήστη! 


[There are no radio stations in the database]