Eurobasket: Παρουσιάστηκε το αεροπλάνο που θα μεταφέρει την Ελλάδα στο Μιλάνο

20 Ιουλίου 2022

Παρουσιάστηκε το αεροπλάνο που θα μεταφέρει την εθνική ομάδα μπάσκετ της Ελλάδας στο Eurobasket (1-18/9) – Τις δύο πλευρές του κοσμούν οι μορφές των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο και των Παπαγιάννη, Παπανικολάου, Καλάθη και Σλούκα

5647023__1_

Παρουσία των Θανάση Αντετοκούνμπο και Γιώργου Παπαγιάννη παρουσιάστηκε το αεροπλάνο που θα μεταφέρει την εθνική ομάδα μπάσκετ της Ελλάδας στο Μιλάνο για το Eurobasket (1-18/9).

Στο αεροπλάνο από τη μια πλευρά υπάρχουν οι μορφές του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του Γιώργου Παπαγιάννη και του Κώστα Παπανικολάου και από την άλλη του Κώστα Σλούκα, του Νικ Καλάθη και του Θανάση Αντετοκούνμό.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η AEGEAN ανακοίνωσαν με εντυπωσιακό τρόπο την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας. Στην εκδήλωση που έγινε στην τεχνική βάση της AEGEAN έγιναν τα αποκαλυπτήρια ενός νέου αεροσκάφους το οποίο κοσμούν οι μορφές έξι παικτών της Εθνικής Ανδρών. Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθης, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Σλούκας είναι οι διεθνείς που απεικονίζονται στις δύο πλευρές του αεροπλάνου. Μάλιστα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και ο Γιώργος Παπαγιάννης έδωσαν το «παρών» και φάνηκαν εντυπωσιασμένοι από το αεροσκάφος.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, δήλωσε: «Μαζί με την AEGEAN θα πετά και η Εθνική ομάδα κι αυτό μας κάνει πραγματικά περήφανους. Συνειδητοποίησα πόσο αγαπάτε τις εθνικές ομάδες εσείς στην AEGEAN. Δεν είστε απλά ένας χορηγός, είστε ο εθνικός αερομεταφορέας μας και είστε σάρκα από τη σάρκα μας. Θέλουμε με αυτό το αεροπλάνο να γυρίσουμε στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια με διακρίσεις και μετάλλια.

5647024

Η εικόνα του αεροσκάφους με τους Έλληνες παίκτες δεν είναι μια απλή εικόνα, συμβολίζει την πίστη για το ελληνικό μπάσκετ. Εύχομαι όσο ψηλά πετάξει το αεροπλάνο αυτό να πετάξει και το ελληνικό μπάσκετ και η Εθνική ομάδα. Θέλω να ανακοινώσω πως το Τουρνουά Ακρόπολις θα ονομάζεται πλέον τουρνουά Aegean Ακρόπολις. Θα διεξαχθεί 17-19 Αυγούστου και ελπίζουμε το γήπεδο να γεμίσει για να πάρουμε δύναμη για τις επίσημες υποχρεώσεις που ακολουθούν».

αντε
aeroplane

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της AEGEAN, κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, αφού παρέλαβε από τον πρόεδρο της ΕΟΚ μια φανέλα με το συμβολικό νούμερο «8», όσα και τα χρόνια συνεργασίας της εταιρείας με την ομοσπονδία, τόνισε: «Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε τόσα χρόνια με την Εθνική ομάδα. Ό,τι ενώνει είναι κάτι που στηρίζουμε και ό,τι δείχνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της χώρας θέλουμε να ταυτιζόμαστε μαζί του».

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης: «Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ. Η προσπάθεια που κάνει η νέα διοίκηση της ΕΟΚ είναι πολύ σημαντική και έχει δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας. Χαιρόμαστε που η Aegean επέλεξε για άλλη μια χρονιά να ταυτιστεί με τον αθλητισμό. Είμαι σίγουρος πως σύντομα αυτό το αεροπλάνο θα μεταφέρει πίσω στην πατρίδα μετάλλια για να βγάλει ξανά τους Έλληνες στους δρόμους να κλαίνε από χαρά και συγκίνηση για τα επιτεύγματα της Εθνικής ομάδας».


[There are no radio stations in the database]