Το Κωσταντίνου και Ελένης έγινε viral στο TikTok – Ακόμα να χορέψεις «My name is Chicky»;

20 Ιουλίου 2022

Το TikTok είναι το ιδανικό μέρος αν θες να μάθεις τα trends της εβδομάδας, του μήνα ή ακόμη και τις μελλοντικές τάσεις που θα προκύψουν μέσα στη χρονιά. Η εφαρμογή φαίνεται να γίνεται όλο και πιο δημοφιλής μέρα με τη μέρα με το τελευταίο trend να είναι το τραγούδι «My name is Chicky».

Μεγάλο μέρος του περιεχομένου της πλατφόρμας είναι εμπνευσμένο από «sounds», που μπορεί να παίζουν non stop στο playlist σου, μέχρι αποσπάσματα από αστεία βίντεο που οι χρήστες συνεχίζουν να χρησιμοποιούν στο δικό τους περιεχόμενο.


Το Κωσταντίνου κι Ελένης viral στο TikTok – Όλοι χορεύουν το… «My name is Chicky»


Ο πιο πρόσφατος viral ήχος που σαρώνει την εφαρμογή είναι ο ήχος “my name is Chicky”! Ο χορός που συνοδεύει δείχνει μια ομάδα συνήθως τεσσάρων ατόμων, που ο καθένας παίρνει την περσόνα ενός από τους χαρακτήρες, των Chicky, Cha-Cha, Boom-Boom και Lya-Lya, και χορεύουν μαζί με το τραγούδι κάνοντας τις χαρακτηριστικές τους κινήσεις.

Πέρα από τις χορογραφίες, πολλοί χρήστες δημιουργούν το trend με σκηνές από αγαπημένες μας σειρές αφού θεωρούν ότι ταιριάζουν με τον ήχο. Το Κωσταντίνου και Ελένης είναι μια από τις σειρές που άφησαν εποχή και τώρα; Είναι viral στο TikTok με το trend που κάνει κυριολεκτικά χαμό.

Ακόμη να δοκιμάσεις το trend με την παρέα σου;
Πολλοί αναρωτιούνται για τον λόγο που αυτά τα βίντεο έχουν γίνει viral και αυτό μπορείς να το ανακαλύψεις ρίχνοντας μια ματιά στα σχόλια. Υπάρχουν σχόλια κάτω από το βίντεο στα οποία πολλοί αναφέρουν ότι το trend είναι αστείο και ο ήχος τόσο κολλητικός, που δεν μπορείς να μην το χαζέψεις.

Πάντως το Κωσταντίνου και Ελένης που «πήρε μέρος» μας φάνηκε αστείο και όχι μόνο σε εμάς, αλλά σε σχεδόν 40.000 χρήστες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι προβολές αγγίζουν τις 340.000 σε αριθμό! Σου έχω φυσικά το βίντεο και σου εγγυώμαι ότι θα κλάψεις από τα γέλια.

@valecaballerof

Wajajajaja se hizo lo que se pudo 🙈 #tutorial #mynameischicky #chickychickychicky #family @izicaballerof @Jose Tomas Caballero @Magdalena

♬ My Name Is – D Billions

Από που προέρχεται ο viral ήχος «My Name Is»;
Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις από πού προήλθε ο ήχος της τάσης, μην κοιτάξεις πέρα ​​από το κανάλι «D Billions» στο YouTube, ένα κανάλι με πάνω από 16 εκατομμύρια συνδρομητές που δημιουργεί τραγούδια για παιδιά, που συχνά συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό προβολών.

Το τραγούδι από αυτό το trend, με τίτλο «My Name Is», έχει σχεδόν 700 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και φαίνεται σαν να έχει γίνει πλέον επιτυχία και στο TikTok, καθώς ο ήχος είχε πάνω από 470.000 βίντεο που έγιναν με αυτό.


[There are no radio stations in the database]