Τζένιφερ Λόπεζ: «Μυστήριο» παραμένει η ταινία στην οποία είχε φορέσει το νυφικό της

20 Ιουλίου 2022

Η Λατίνα σταρ είχε δηλώσει πως κρατούσε το νυφικό της στη ντουλάπα για μια 20ετία – Είχε εμφανιστεί σε αυτό σε παλαιότερη ταινία της 

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__88_

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ενώθηκαν επιτέλους με τα δεσμά του γάμου και η λεπτομέρεια που έχει συζητηθεί έντονα δεν είναι άλλη από το νυφικό της φόρεμα.

Αν και η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε πως έχει εμφανιστεί ξανά στο παρελθόν με το συγκεκριμένο νυφικό σε μια από τις ταινίες, στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει, οι θαυμαστές της ακόμα δεν έχουν εντοπίσει σε ποια ταινία αναφέρεται.

Πιο συγκεκριμένα, το κοινό της αρχικά θεώρησε ότι πρόκειται για το δαντελένιο φόρεμα Alexander McQueen, με το οποίο είχε εμφανιστεί στην αφίσα της ταινίας «Jersey Girl» το 2004. Ωστόσο, το κόψιμο που φέρει το συγκεκριμένο φόρεμα στον λαιμό, δημιουργεί ερωτηματικά.

Άλλοι λένε ότι πρόκειται για ένα από τα φορέματα που άλλαξε στην ταινία «Wedding Planner», όμως ακόμα δεν το έχουν επιβεβαιώσει. Δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν πως είτε πρόκειται για κάποιο φόρεμα το οποίο έχει φανεί στη μεγάλη οθόνη για λίγα μόνο δευτερόλεπτα και πιθανότατα, δεν έχει χαρακτεί στη μνήμη του κοινού και άλλοι μιλούν για κάποια μεταποίηση που ίσως έχει κάνει η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η ίδια έγραψε στο website της σχετικά με το νυφικό: «Είχα αυτό το φόρεμα για τόσα χρόνια και το κρατούσα, το κρατούσα, το κρατούσα και τώρα το φοράω την ημέρα του γάμου μου».


[There are no radio stations in the database]