Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Με κίνηση… ματ βάζουν τέλος στις φήμες χωρισμού

20 Ιουλίου 2022

Στη φωτογραφία που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη με το θετικό τεστ εγκυμοσύνης έχει κάνει tag και το όνομα του μέλλοντα μπαμπά

Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί κάτι που αποκάλυψε η ίδια την περασμένη Δευτέρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτό όμως που είχε προκαλέσει απορία και έκανε πολλούς followers της να αναρωτηθούν είναι πως στην ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη δεν είχε κάνει καμία αναφορά στον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Όσο οι δυο τους δεν μιλούσαν τόσο οι φήμες που τους ήθελα να έχουν χωρίσει φούντωναν. Το γεγονός ότι είχαν κάνει unfollow ο ένας στον άλλο ενίσχυαν ακόμα περισσότερο τους ισχυρισμούς.

Σήμερα αποφάσισαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους με μια κίνηση ματ. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη έβαλαν τέλος στις φήμες χωρισμού καθως ακολούθησαν και πάλι στο Instagram ο ένας τον άλλο και επέστρεψαν και τα tags στις κοινές τους φωτογραφίες.

Μάλιστα στη φωτογραφία που ανέβασε η Τούνη με το θετικό τεστ εγκυμοσύνης έχει κάνει tag και το όνομα του μέλλοντα μπαμπά.

Δείτε τις… αποδείξεις

TouniAlex

tags

Το μήνυμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη  αποκάλυψε ότι ήταν μαζί με την Ιωάννα Τούνη όταν έμαθε πως είναι έγκυος, αφού εκείνη της έδειξε πώς να κάνει το τεστ εγκυμοσύνης. Πιο αναλυτικά, ανέβασε μία φωτογραφία από την ημέρα που έμαθαν τα ευχάριστα, στην οποία κλαίνε από συγκίνηση και περιέγραψε τις πρώτες τους αντιδράσεις, όταν είδαν τα αποτελέσματα του τεστ.

Ακόμη,  έστειλε το δικό της μήνυμα τόσο στην Ιωάννα Τούνη όσο και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «16 Μαΐου ! Από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου ! Σας είχα πει να θυμάστε αυτή την ημερομηνία! 2 άνθρωποι που υπέρ αγαπάω θα γίνουν γονείς!

Μπήκαμε στο γυμναστήριο , πήγαμε στη τουαλέτα , της έδειξα πως να κάνει το τεστ (γιατί δεν είχε ξανά κάνει η ξανθούλα μου) βγαίνει μου το δίνει και ρωτάει, ο σταυρός που βγάζει τι είναι; Έχω μείνει παγωτό , κυριολεκτικά!!! Την κοιτάω, με ξανά ρωτάει και της λέω είσαι έγκυος??? Είσαι έγκυος !! Ναι είσαι έγκυοοοος !!! Είσαι έγκυος !! Είσαι σίγουρα έγκυος !! Θα κανείς μωρό ! Θα γίνεις μάνα ! Ο Μήτσος θα γίνει πατέρας ! Σοκκκ είσαι έγκυος !!!! Βγαίνουμε απ’ έξω γρήγορα μην μας πάρουν χαμπάρι από τα τόσα δάκρυα χαράς και λέω πρέπει να βγάλουμε μια φωτό όπως είμαστε να θυμόμαστε αυτή την ημέρα ! Όλα τα καλά του Θεού με τις ευλογίες Του, μέσα από από τη ψυχή μου να έχεις μια υπέροχη κύηση και μία εύκολη γέννα ! Υγεία και αγάπη να έχετε σε όλη σας τη ζωή!

Δίπλα σας πιο δυνατή και από βράχο θα προσπαθήσω να είμαι! Όσο φόβο, άγχος αγωνία κι αν έχετε μόλις έρθει το αγγελούδι σας θα φύγουν όλα! Ανθρώπινα πανέμορφα συναισθήματα στον έρχομαι ενός “φασολάκι” Σαν μια γροθιά να μεγαλώσετε τον καρπό του έρωτα σας με την περίσσεια αγάπη και καλοσύνη που έχετε ! Σας αγαπάω ΑΠΕΙΡΑ».


[There are no radio stations in the database]