Το Kia XCeed ανανεώνεται

19 Ιουλίου 2022

Η κορεατική εταιρία δίνει στην δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για το ριζικά ανανεωμένο XCeed. Στην Ελλάδα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Διατηρεί το μοναδικό του σχήμα με τη crossover σχεδίαση και τα σπορ δυναμικά χαρακτηριστικά. Στην ανανεωμένη του εκδοχή αποκτά και GT-line έκδοση σε όλους του τους κινητήρες.

Μας συστήνεται και επίσημα στην facelift του εκδοχή με τους επανασχεδιασμένους προβολείς, την μάσκα και τους προφυλακτήρες με αεροκουρτίνες για καλύτερη αεροδυναμική.

Τα πίσω φωτιστικά σώματα έχουν επίσης γίνει πιο σύγχρονα και ειδικότερα στην GT-line έκδοση έχουν αποκτήσει ένα πιο δυναμικό φωτεινό αποτύπωμα με LED στίγματα. Νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες, ενώ παλέτα με τα χρώματα αμαξώματος προσφέρει 12 επιλογές.

Στο εσωτερικό έχουν γίνει αλλαγές στα σημεία και στα γραφικά τόσο του ψηφιακού πίνακα οργάνων όσο και της touch-screen, όπως και στην διεύρυνση των δυνατοτήτων συνδεσιμότητας. Ορισμένοι διακόπτες έχουν επανασχεδιαστεί για αυξημένη χρηστικότητα, ενώ η Kia κάνει λόγο για βελτιωμένα υλικά και ποιότητα κατασκευής. Ειδικότερα στην έκδοση GT-line με τα σπορ στοιχεία, όπως τα ειδικά καθίσματα ή οι επενδύσεις στο τιμόνι και στον επιλογέα ταχυτήτων.

Μηχανικές βελτιώσεις υπάρχουν στα σημεία όπως στην ρύθμιση της ανάρτησης (με 7% πιο μαλακά ελατήρια μπροστά και 4% πίσω) και στην χαρτογράφηση του συστήματος διεύθυνσης. Υπάρχει και έκδοση plug-in υβριδική η οποία θα είναι αργότερα διαθέσιμη στην χώρα μας. Οι κινητήρες ξεκινούν από τα 1,5 λίτρα και τους 160 ίππους.


[There are no radio stations in the database]