Άμορφη μάζα σιδερικών το αυτοκίνητο μετά το τροχαίο δυστύχημα με τον έναν νεκρό στον BOAK

19 Ιουλίου 2022

Νεκρός ένας 29χρονος παλαιστινιακής καταγωγής επιβάτης, στο χειρουργείο ο 26χρονος συνεπιβάτης, στη χειρουργική κλινική ο 33χρονος οδηγός – Με 150 χμλ/ώρα έτρεχε ο οδηγός – Πώς έγινε το δυστύχημα

troxaio_2

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός του τρομακτικού τροχαίου που σημειώθηκε στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) το μεσημέρι της Δευτέρας.

Οπως έγινε γνωστό, αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα τρία άτομα, κινείτο στον ΒΟΑΚ στο ύψος του αεροδρομίου του Ηρακλείου και ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στη κολώνα γέφυρας.

Και οι τρεις επιβάτες εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια του αυτοκινήτου, όμως όταν έφτασε η Πυροσβεστική για να τους απεγκλωβίσει, διασπιστώθηκε ότι ο ένας από αυτούς, ο οποίος ήταν παλαιστινιακής καταγωγής ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου φέρεται να έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, γεγονός που οδήγησε στο μοιραίο τροχαίο.

troxaio_2_2

Το όχημα έγινε σμπαράλια όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβήχτηκαν από το σημείο της σφοδρής πρόσκρουσης.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ

Μάλιστα, κατά πληροφορίες, ο ένας από τους συνολικά τρεις επιβαίνοντες φέρεται να εκσφενδονίστηκε ύστερα από την πρόσκρουση, ενώ οι άλλοι δύο εγκλωβίστηκαν. Το όχημα διαλύθηκε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και επιβεβαιώνονται από την Αστυνομία, και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, Γιάννης Λιονάκης, το κοντέρ του αυτοκινήτου έγραφε 150 χλμ όταν προσέκρουσε στην κολώνα.

troxaio_1_3
Τροχαιο_Ηρακλειο_9
Τροχαιο_Ηρακλειο_11

Δείτε την ανάρτηση του κ. Λιονάκη:

«Συλλυπητήρια στους δικους σου ,αλλά αυτή η ταχύτητα σκοτώνει!Το αυτοκινητο σου φίλε το δοκίμασαν για να δούνε την Ασφαλεια της καμπινας του με ταχύτητα 64 χλμ/ώ!!.

Όταν εσυ τρεχεις μαθτες τις ταχύτητες τίποτε δεν σε σώζει.Προσέξτε
το όλοι σας καλά αυτό..Τυχεροί αυτοί που ζουν από αυτό το συμβάν και μακάρι να πάνε καλά.Κι αν αντί την κολώνα συναντήσουμε τον απέναντι που οδηγεί με σύνεση και προσοχή,γιατί να τον σκοτώσεις;Είναι τυχερα γεγονότα τα τροχαία;
Να αυτοκτονήσεις μπορείς.Να δολοφονήσεις όχι!
Και δυστυχώς είναι πολλοί που αναπτύσσουν ακόμη μεγαλύτερες δολοφονικές ταχύτητες!!
Επιτέλους φρένο στην ταχύτητα,φρένο στο μυαλό!
Κανένας δρόμος από μονος του δεν σκοτώνει και κανένας δεν σώζει..
ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ!»

Στο χειρουργείο ο 26χρονος, στη χειρουργική κλινική ο 33χρονος οδηγός

Όπως αναφέρει στο Cretalive o διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Κώστας Τερζάκης, ο 26χρονος συνεπιβάτης χειρουργήθηκε και φέρει πολλά κατάγματα, ιγμορείων, ρινών και πλευρών αλλά και ρήξη σπλήνας. Ο διοικητής του νοσοκομείου χαρακτηρίζει «σοβαρή» την κατάστασή του.

Ο 33χρονος που οδηγούσε το αγροτικό, νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος και φέρει πολλαπλά κατάγματα και θλάση στον πνεύμονα.


[There are no radio stations in the database]