Μέσα στο 2023 το ανανεωμένο Range Rover Velar

18 Ιουλίου 2022

Η Range Rover προχωρά στις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης της ανανεωμένης γενιάς του Velar, που θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του μέσα στο 2023.

Οι υπεύθυνοι της βρετανικής εταιρείας έχουν ξεκινήσει ήδη να δοκιμάζουν σε διάφορες χώρες της Ευρώπης την ανανεωμένη γενιά του premium SUV μοντέλου Velar, το οποίο συμπληρώνει ήδη 5 χρόνια παρουσίας στην αγορά.

Οι πρώτες εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο δείχνουν τα πρωτότυπα μοντέλα να έχουν έντονο καμουφλάζ στο εμπρός μέρος. Αυτό σημαίνει ότι οι όποιες αισθητικές αλλαγές θα αφορούν κυρίως σε αυτό το τμήμα και πιο συγκεκριμένα στον προφυλακτήρα και στα φωτιστικά σώματα. 

Το ίδιο αναμένεται να γίνει και στο πίσω μέρος του μοντέλου, αλλά θα είναι σε σχετικά μικρότερη έκταση. Η επανασχεδίασή του θα διατηρήσει το Velar επίκαιρο για λίγα χρόνια ακόμα μέχρι να παρουσιαστεί η επόμενη, εντελώς νέα γενιά του.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εσωτερικό. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το επανασχεδιασμένο μοντέλο αναμένεται να έχει νέο επιλογέα ταχυτήτων, διαφορετικής σχεδίασης μπουτόν και, ενδεχομένως, μεγαλύτερη οθόνη στην κονσόλα.

Αναφορικά με την γκάμα κινητήρων, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν αλλαγές στις ιπποδυνάμεις ή στις μειωμένες εκπομπές ρύπων CO2. Περισσότερα στοιχεία για το επανασχεδιασμένο Velar θα υπάρξουν μετά το καλοκαίρι του 2022, οπότε η διαδικασία εξέλιξής του θα μπει στην τελική φάση της.


[There are no radio stations in the database]