Ιβάνα Τραμπ: Η ζωή δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ, το διαζύγιο και ο απρόσμενος θάνατος

15 Ιουλίου 2022

Η Ιβάνα Τραμπ έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, με το δυσάρεστο γεγονός να γνωστοποιεί ο πρώην σύζυγός της Ντόναλντ Τραμπ.

Η Ιβάνα Τραμπ εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, στο Upper East Side της Νέας Υόρκης, με τον θάνατό της να θεωρείται απρόσμενος.

«Με μεγάλη θλίψη ενημερώνω όλους εκείνους που την αγαπούσαν, και είναι πολλοί, ότι η Ιβάνα Τραμπ απεβίωσε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη. Ήταν μια υπέροχη, όμορφη και καταπληκτική γυναίκα, που έζησε μια σπουδαία και εμπνευσμένη ζωή. Το καμάρι και η χαρά της ήταν τα τρία της παιδιά, ο Ντόναλντ Τζούνιορ, η Ιβάνκα και ο Έρικ. Ήταν τόσο περήφανη γι’ αυτούς, όπως ήμασταν όλοι τόσο περήφανοι γι’ αυτήν. Αναπαύσου εν ειρήνη, Ιβάνα!», έγραψε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ στο Twitter.

Ποια ήταν η πάντα εντυπωσιακή Ιβάνα Τραμπ

Η Ιβάνα Τραμπ γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1949 στην πρώην Τσεχοσλοβακία. Μετακόμισε στον Καναδά στη δεκαετία του 1970 και ακολούθως στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977.

Το ζευγάρι χώρισε το 1992, αφότου η Ιβάνα ανακάλυψε πως ο σύζυγός της την απατούσε με την ηθοποιό Μάρλα Μέιπλς, η οποία αργότερα έγινε η δεύτερη σύζυγός του, με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Τίφανι.

Η Ιβάνα με τον Ντόναλντ Τραμπ ήταν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της Νέας Υόρκης, κατά τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, με το διαζύγιό τους να απασχολεί για πολύ καιρό τα διεθνή ΜΜΕ.

Η Ιβάνα Τραμπ είχε υπογράψει σύμφωνο εμπιστευτικότητας και μετά τον χωρισμό τους έλαβε -μεταξύ άλλων- 14 εκατομμύρια δολάρια και μια έπαυλη στο Κονέκτικατ. 

Μετά τον χωρισμό τους, η Ιβάνα συνέχισε να προωθεί και να εργάζεται πάνω στις δικές της σειρές προϊόντων ομορφιάς, ρούχων και κοσμημάτων. Η Ιβάνα Τραμπ έγραφε επίσης μια συμβουλευτική στήλη για την Globe με τίτλο «Ask Ivana» (από το 1995 έως το 2010) και έχει γράψει διάφορα βιβλία φαντασίας, αυτοβοήθειας και μια αυτοβιογραφία.

Έχοντας απασχολήσει πολλές φορές τα ΜΜΕ, πολλά έχουν γραφτεί για την ζωή και την προσωπικότητα της. Για αυτές όμως που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη είναι για την συμμετοχή της στην ταινία The First Wives Club το 1996, αλλά και το σχόλιο της για την δεύτερη σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια.

Το 1996, τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της με τον Ντόναλντ Τραμπ, συμμετείχε στην ταινία «The First Wives Club» (Κλαμπ χωρισμένων γυναικών) σε σκηνοθεσία Χιου Γουίλσον, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Olivia Goldsmith. Σε μια σκηνή της ταινίας λοιπόν η Ιβάνα Τραμπ , μιλώντας σε άλλες χωρισμένες γυναίκες, λέει: «Κυρίες μου, πρέπει να είστε δυνατές και ανεξάρτητες. Και να θυμάστε, μην θυμώνετε, πάρτε τους τα πάντα».

Είχε περιγράψει τη ζωή με τον Τραμπ και την ανατροφή των τριών παιδιών τους στα απομνημονεύματά της, το 2017, με τίτλο «Raising Trump». Τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις τους είχαν αποκατασταθεί, με την ίδια την Ιβάνα Τραμπ να αναφέρει ότι είχαν επικοινωνία περίπου μία φορά την εβδομάδα.

Μετά το διαζύγιο της με τον Ντόναλντ Τραμπ, η Ιβάνα παντρεύτηκε άλλες δύο φορές. Από το 1995 μέχρι και το 1997 ήταν παντρεμένη με τον Ιταλό επιχειρηματία Riccardo Mazzucchelli και από το 2008 μέχρι το 2009 με τον Ιταλό ηθοποιό Rossano Rubicondi.

Λουλούδια έξω από το διαμέρισμά της μετά τον θάνατό της

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Image


[There are no radio stations in the database]