Φτιάχνουμε γιαούρτι καραμελέ
14 Ιουλίου 2022
Εύκολη και γρήγορη συνταγή για γιαούρτι καραμελέ.
4-8 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή, κρυσταλλική
Εκτέλεση
Αδειάστε τα κεσεδάκια γιαουρτιού σε πυρίμαχα σκεύη. Πασπαλίστε κάθε μερίδα με 1-2 κουταλιές ζάχαρη. Ανάψτε το γκριλ του φούρνου σε δυνατή θερμοκρασία κι όταν ζεσταθεί καλά ο φούρνος, βάλτε μέσα τα μπολάκια. Τα αφήνετε μέσα ώσπου να λιώσει και να καραμελώσει η ζάχαρη από πάνω, για περίπου 2 λεπτά.
Μόλις καραμελώσει είναι έτοιμα και μπορείτε να σερβίρετε με ξηρούς καρπούς ή φρούτα.