Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ξανά μαζί το ζευγάρι – Αγκαλιά στα γενέθλια της Δήμητρας Αλεξανδράκη

14 Ιουλίου 2022

Μετά τις φήμες χωρισμού, το ζευγάρι έκανε ξανά την εμφάνισή του στα γενέθλια της καλή του φίλης  και γειτόνισσας  – Δείτε βίντεο

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να πέρασαν μια μικρή κρίση στη σχέση τους, όμως όπως όλα δείχνουν, την ξεπέρασαν γρήγορα.

Το ζευγάρι έκανε unfollow ο ένας τον άλλο στο Instagram, κάνοντας το κοινό του να απορεί και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν, να διαδέχεται το ένα το άλλο.

Ωστόσο, το πάρτι γενεθλίων της Δήμητρας Αλεξανδράκη τους έφερε ξανά κοντά, όπως μπορεί να δει κανείς στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media.

Ειδικότερα, λίγες ώρες αφού εθεάθησαν να πίνουν μαζί καφέ στη Θεσσαλονίκη, έδωσαν το παρών στα γενέθλια της καλής τους φίλης και γειτόνισσας, Δήμητρας Αλεξανδράκη. Εκεί βρισκόταν και ο φίλος τους, Στέφανος Μεντεντζής, ο οποίος έχει αναλάβει επίσης, τη διακόσμηση του σπιτιού τους.

Ο Στέφανος λοιπόν, απαθανάτισε το ζευγάρι, ενώ χόρευε αγκαλιά και ανάρτησε το βίντεο σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας επάνω: «Παιδάκια μου».

Δείτε το βίντεο:


[There are no radio stations in the database]