Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

13 Ιουλίου 2022

Φωτιά στον ραδιοφωνικό σταθμό real fm

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα γύρω στις 3:00 στο κτίριο όπου στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός real FM 97,8 και η εφημερίδα realnews στη Λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι.

Στην είσοδο του κτιρίου άγνωστοι τοποθέτησαν μηχανισμό με τρία γκαζάκια οποίος και εξερράγη. Αρχικά προκλήθηκε μία μικρή φωτιά στην είσοδο του σταθμού ωστόσο λόγω ενός αεραγωγού γρήγορα επεκτάθηκε στο κτίριο προκαλώντας πυρκαγιά και εκτεταμένες ζημιές.

Έσπευσαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα όπου έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο. Άμεσα έσπευσε και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Δική Λιγνάδη – Σήμερα η απόφαση για τους τέσσερις βιασμούς

Η ώρα της τελικής κρίσης δικαστών και ενόρκων για το Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος δικάζεται από τον περασμένο Φεβρουάριο για τέσσερις βιασμών κατά συρροή ανηλίκων και νεαρών ανδρών, έφτασε.

Σήμερα εκτός απροόπτου το δικαστήριο έπειτα από διάσκεψη που πιθανότατα θα πραγματοποιήσει αναμένεται να αποφασίσει για την ενοχή ή όχι του προφυλακισμένου σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Είχε προηγηθεί η αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας ο οποίος ζήτησε την ενοχή του κατηγορουμένου για τις τρεις από τις τέσσερις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του από νεαρούς άνδρες για βιασμό ενώ ήταν ανήλικοι.

Ένοχος για δυο υποθέσεις βιασμού κρίθηκε -κατά πλειοψηφία- ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης, με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Έπειτα από διάσκεψη περίπου 3 ωρών, το δικαστήριο ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης την ετυμηγορία του για τον κατηγορούμενο ηθοποιό και σκηνοθέτη, ο οποίος δικάστηκε συνολικά για τέσσερις υποθέσεις βιασμών ανηλίκων και νεαρών ανδρών.

Ρούλα Πισπιριγκου: Καταθέτει υπόμνημα για τους θανάτους της Μαλένας και Ίριδας

Έφτασε η στιγμή να καταθέσει υπόμνημα για τις υποθέσεις των θανάτων των άλλων δύο παιδιών της η Ρούλα Πισπιριγκου. Αυτή τη στιγμή περνά το κατώφλι της ΓΑΔΑ ο δικηγόρος της.

Ο δικηγόρος θα παραδώσει στα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που διενεργούν όλη την έρευνα το υπόμνημα, το οποίο θα είναι πολυσέλιδο και θα περιέχει τις εγγραφές εξηγήσεις τις 33χρόνης για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας.

Όπως φαίνεται θα ακολουθήσει την ίδια γραμμή που έχει έως τώρα στην υπόθεση της Τζωρτζίνας και θα αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση και συμμετοχή της στην εγκληματική ενέργεια.

Αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη – Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα

Ναι αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη, όταν τρία άτομα κινήθηκαν στην οδό Υποσμηναγού Ιωακείμ Χατζούδη στην περιοχή της Νεάπολης με τουλάχιστον έναν από αυτούς να φέρει πιστολι και να πυροβολεί εναντίον ενός 25χρονου.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της γειτονιάς είδαν τον τραυματία να τρέχει προς την οδό Ελ. Βενιζέλου και δύο άτομα να τον καταδιώκουν πεζοί.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ειδοποιήθηκαν από τους μάρτυρες και αφού συνέλεξαν μαρτυρίες ξεκίνησαν εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων.

Παράλληλα οι αστυνομικοί απέκλεισαν το χώρο που φέρεται να σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί και εξέτασαν κάθε πιθανό σημείο, χωρίς να εντοπίζονται κάλυκες.

Πληροφορίες που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ένα από τα τρία άτομα που φέρεται να συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο πριν εγκαταλείψει το σημείο συνέλεξε τους κάλυκες με σκοπό να μην βρεθούν τα ίχνη τους.

Νεαρή μητέρα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στη Θεσσαλονίκη – Έκανε βουτιά στο κενό

Αγωνία επικρατεί στην περιοχή της Ξηροκρήνης στη Θεσσαλονίκη, καθώς μία 19χρονη κοπέλα πήδηξε στο κενό από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας.

Η νεαρή γυναίκα έκανε βουτιά στο κενο λίγο πριν 10:30 το βράδυ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μητέρα δύο παιδιών, η οποία επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της έπειτα από ερωτική απογοήτευση.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα των γιατρών η γυναίκα έχει υποστεί κάκωση στη σπονδυλική της στήλη, ευτυχώς δεν φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και βρίσκεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου με καλή κλινική εικόνα.


[There are no radio stations in the database]