Κεραμέως για Βερναδάκη: Ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας – Να πάρει θέση ο Αλ. Τσίπρας

12 Ιουλίου 2022

Σφοδρή επίθεση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορου Βερναδάκη, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media χαρακτήρισε την υπουργό Παιδείας ως «Πισπιρίγκου της παιδείας» εξαπέλυσε η Νίκη Κεραμέως κάνοντας λόγο για «απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, μισογυνισμό…» και καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση. «Ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ

Η αρμόδια υπουργός Παιδείας με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter ανέφερε μετά την αναίτια επίθεση: «Ο κ. Βερναρδάκης ξεπέρασε κάθε όριο. Χυδαιότητα, τοξική πόλωση και διχασμός, απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, μισογυνισμός… Ο κ. Τσίπρας τι θέση θα πάρει;»

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία οποία σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα» απαιτώντας από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταδικάσει την άθλια επίθεση του στενού συνεργάτη του στην υπουργό Παιδείας.« Αν δεν το κάνει θα είναι σαν να την συνυπογράφει», υπογραμμίζει.

Συγκεκριμένα η ΝΔ αναφέρει: «Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βερναρδάκης, ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα. Σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζει την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, «Πισπιρίγκου της παιδείας». Προφανώς πιστεύει ότι παρομοιάζοντας την υπουργό με μια υπόδικο, μπορεί να κερδίσει μερικά λεπτά αντιπολιτευτικής δημοσιότητας. Το μόνο που κάνει είναι να αποδεικνύει ότι η χυδαιότητα που εκπέμπεται από τον ίδιο και το κόμμα του, δεν έχει τέλος! Απαιτούμε από τον κ. Τσίπρα να καταδικάσει την άθλια επίθεση του στενού συνεργάτη του στην υπουργό Παιδείας. Αν δεν το κάνει θα είναι σαν να την συνυπογράφει.».

Νωρίτερα, ο πρώην υπουργού Επικρατείας και νυν βουλευτής παρομοίασε σε βίντεο που ανάρτησε στην πλατφόρμα TikTok την υπουργό Παιδείας με την 33χρονη η οποία κατηγορείται για την δολοφονία της κόρης της, λέγοντας «είναι η Νίκη Κεραμέως η Ρούλα Πισπιρίγκου της Δημόσιας Παιδείας;»

Μετά τις αντιδράσεις ο πρώην υπουργός Επικρατείας απέσυρε το βίντεο από τον λογαριασμό του στο TikTok.


[There are no radio stations in the database]