X-Factor – Τελικός: Η Κατερίνα Λαζαρίδου είναι η μεγάλη νικήτρια

11 Ιουλίου 2022

Το X-Factor, το μακροβιότερο μουσικό talent show, έριξε απόψε αυλαία.

Οι πέντε φιναλίστ του διαγωνισμού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στη σκηνή τόσο με τις σόλο ερμηνείες τους όσο και με τα ντουέτα που έκαναν με τους coach τους, διεκδικώντας τον τίτλο του επόμενου Έλληνα Χ-Factor.

Από την άλλη, οι τέσσερις coach Χρήστος Μάστορας, Μιχάλης Κουινέλης, Στέλιος Ρόκκος καθώς και οι δυο guest της κριτικής επιτροπής Ηλίας Ψινάκης και Νίκος Μουρατίδης δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους που το ταξίδι αυτό ολοκληρώνεται ενώ στο ίδιο κλίμα ήταν και ο παρουσιαστής Ανδρέας Γεωργίου αλλά και ο Ηλίας Μπόγδανος με την Κατερίνα Λιόλιου που μετέδιδαν τον παλμό των backstage.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν όταν στη σκηνή ανέβηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός που ξεσήκωσε κοινό και κριτική επιτροπή με τις ερμηνείες του.

Στη συνέχεια της βραδιάς ο Ανδρέας Γεωργίου ανακοίνωσε πως την πέμπτη θέση κατέλαβαν οι “Γίναμε” ενώ την τέταρτη ο Χρήστος Αδαμόπουλος.

Οι τρεις φιναλίστ εμφανίστηκαν ξανά στη σκηνή για να τραγουδήσουν και πάλι προκειμένου να δώσουν στο κοινό την ευκαιρία να ξαναψηφίσει ποιον προτιμά να είναι ο νικητής του X-Factor.

Mετά και από αυτές τις εμφανίσεις ο Ανδρέας Γεωργίου ανακοίνωσε τον δεύτερο νικητή του X-Factor που κέρδισε 50.000 ευρώ που δεν ήταν άλλος από τον Άγγελο Αρχανιωτάκη.

Έτσι η νίκη έγινε γυναικεία υπόθεση. Εκείνη που κατάφερε να κερδίσει της εμπιστοσύνη του κοινού με τις φωνητικές της ικανότητες και να αναδειχθεί η Ελληνίδα X-Factor είναι η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα η οποία κέρδισε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Ρecords και το ποσό των 150.000 ευρώ και έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το ελληνικό X-Factor.


[There are no radio stations in the database]