Σέρχιο Μπουσκέτς: Έγινε viral για τα… γυναικεία παπούτσια που φόρεσε στις διακοπές του

11 Ιουλίου 2022

Μια εικόνα του Ισπανού άσου να χαλαρώνει στις διακοπές του ήταν αρκετή για να ξεκινήσει καταιγισμός σχολίων σχετικά με τις στυλιστικές του επιλογές

Οι ποδοσφαιριστές γίνονται συχνά αποδέκτες σχολίων για τις στυλιστικές τους επιλογές. Κυρίως οι Λατινοαμερικάνοι βρίσκονται στο επίκεντρο  της κριτικής για τα πανάκριβα ρούχα που φορούν κατά διαστήματα. Αυτή τη φορά, ωστόσο, έγινε μια τρόπον τινά εξαίρεση για τον Σέρχιο Μπουσκέτς.

Ο Ισπανός άσος με σχεδόν 700 συμμετοχές στην Μπαρτσελόνα σε αυτά τα 13 χρόνια που αποτελεί τον «βράχο» του κέντρου της δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ποτέ ως εκκεντρικός. Αντιθέτως μάλιστα, παρά την τεράστια ποιότητά του, πολλοί τον χαρακτηρίζουν «βαρετό». Ένα προσωνύμιο που του έχουν κολλήσει και για την εκτός γηπέδου ζωή του μιας και είναι από τους πιο χαμηλών τόνων κορυφαίους ποδοσφαιριστές.

Τι έκανε όμως τώρα και προκάλεσε καταιγισμό σχολίων; Ο παίκτης της Λίβερπουλ και συμπαίκτης του Μπουσκέτς στην Εθνική Ισπανίας, Τιάγκο Αλκάνταρα, ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία είναι οι δύο τους με τον Ζόρντι Άλμπα και τις συζύγους τους απολαμβάνοντας τις τελευταίες ημέρες διακοπών. Τα βλέμματα όλων έπεσαν στα παπούτσια που φορούσε ο Μπουσκέτς. Λευκά ανοιχτά σανδάλια που θυμίζουν περισσότερο γυναικεία παπούτσια και σίγουρα δεν ταιριάζουν με το υπόλοιπο στυλ του Καταλανού.

μπουσκετς-τιαγκο-αλμπα

Ο ισπανικός Τύπος έγραψε: «Βλέπεις τη φωτογραφία και δεν προσέχεις τα παπούτσια του Μπουσκέτς. Προσέχεις τα παπούτσια του Μπουσκέτς και ξεχνάς όλη την υπόλοιπη φωτογραφία».

Ανάμεσα στα πολλά σχόλια που έγιναν, υπήρξαν εκκλήσεις στον Τιάγκο να πει στον… φίλο του να επιστρέψει τα σανδάλια στη γυναίκα του. Ένας χρήστης του twitter αναρωτήθηκε: «Γιατί ο Μπούσκετς φοράει τα παπούτσια της γιαγιάς του;». Αλλος διερωτήθηκε: «Μήπως έχασε την τσάντα με τα παπούτσια του στο αεροπλάνο ή είμαι πολύ πίσω σχετικά με τη μόδα;».

busquets

Ο 33χρονος χαφ αναμένεται να παίξει για τελευταία σεζόν με τους «μπλαουγκράνα», αφού μετά το τέλος αυτής που θα ξεκινήσει σε λίγο διάστημα θα αποχωρήσει από την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε. Ο Μπουσκέτς αγωνίζεται από το 2005 στην Μπαρτσελόνα, έχοντας γράψει έκτοτε 676 εμφανίσεις, με 18 γκολ και 40 ασίστ. Είναι, επίσης, 137 φορές διεθνής με την Ισπανία, μετρώντας και 2 τέρματα.

Ο έμπειρος μέσος αναμένεται στο τέλος της σεζόν (2022/23) να αποχωρήσει και βλέπει το μέλλον του στο MLS. Μάλιστα, ορισμένα δημοσιεύματα τον φέρνουν κοντά στην Ίντερ Μαϊάμι, ιδιοκτησίας του Ντέιβιντ Μπέκαμ.


[There are no radio stations in the database]