Μυτιλήνη: Πρώτα τον λήστεψαν και μετά τον… κατήγγειλαν

11 Ιουλίου 2022

Παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία και ο 61χρονος που έπεσε θύμα ληστείας, σε βάρος του οποίου έκαναν μήνυση για ψευδή καταμήνυση.

Μπροστά σε έναν γρίφο για… δυνατούς λύτες βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στη Μυτιλήνη, όταν πέρασαν χειροπέδες σε δύο Έλληνες τους οποίους κατήγγειλε για ληστεία ένας 61χρονος, αλλά εκείνοι πέρασαν στην αντεπίθεση υποβάλλοντας εναντίον του καταγγελία κατηγορώντας τον ότι λέει ψέματα!

Σύμφωνα με την καταγγελία του 61χρονου, ένας 41χρονος και ένας 48χρονος που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο έκλεισαν τον δρόμο στο όχημα που οδηγούσε ο σε έναν επαρχιακό δρόμο και το ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια,ο 41χρονος του επιτέθηκε χτυπώντας τον και προκαλώντας φθορές στα ρούχα του και διέφυγε με το όχημά του, στο εσωτερικό του οποίου υπήρχαν 70 ευρώ και δυο ζευγάρια γυαλιά αξίας 110 ευρώ.

Οι δυο φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν και κατά την έρευνα προέκυψε ότι ο 48χρονος κατείχε ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια. Έτσι, παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για ληστεία, πρόκληση φθορών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Ωστόσο, παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία και ο 61χρονος, σε βάρος του οποίου έκαναν μήνυση για ψευδή καταμήνυση.


[There are no radio stations in the database]