J’aime la beaute – Extensions βλεφαρίδων με την μέθοδο one by one

9 Ιουλίου 2022

Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και αυτό πάει να πει ότι πολλοί έχουν ξεκινήσει τις διακοπές ή ετοιμάζονται για αυτές.

Διακοπές ε; Και τι θέλει μια γυναικά στις διακοπές; Θα σας απαντήσω αμέσως: θάλασσα, ηλιοκαμένο δέρμα, ένα coctail σε κάποιο μπαρ του νησιού και να είναι πάντα περιποιημένη! Και εννοούμε να είναι στην πένα από την κορυφή ως τα άκρα. Αυτό με την βοήθεια των ειδικών πάντα! Στο πρόγραμμα για τις διακοπές περιλαμβάνει πέρα τα κλασσικά εισιτήρια, διαμονή, ρούχα κλπ να κλείσει ραντεβού για νύχια και.. βλεφαρίδες εννοείται!

Βλεφαρίδες απο εδώ βλεφαρίδες από εκεί, πλέον έχει γίνει της μόδας. Κάποιες προτιμούν την έντονη πρόσθεση, κάποιες κάτι σε medium και κάποιες άλλες ίσα ένα τσακ.

Σήμερα θα μιλήσουμε για την μέθοδο one by one! Πρόσφατα επισκέφτηκα το J’aime la beaute στα Άνω Λιόσια, για να δοκιμάσω αυτή την υπηρεσία που συνέχεια ακούω δεξιά και αριστερά και όλες μένουν ευχαριστημένες… Πριν όμως πάω, έκατσα και έψαξα μερικές πληροφορίες και είπα να τις μοιραστώ μαζί σας!

Πρόκειται για την κλασική μέθοδο τοποθέτησης extensions, γνωστή ως One by One, lash to lash ή τρίχα-τρίχα. Είναι ουσιαστικά η πρώτη μέθοδος που ποτέ εφαρμόστηκε και χαρακτηρίζεται ως η “μητέρα” όλων των υπόλοιπων μεθόδων.

Η διαδικασία που ακολουθούν στο One by One είναι να συγκολλούν μία τεχνητή τρίχα από μετάξι επάνω σε μία φυσική υγιή τρίχα του βλεφάρου. Πρόκειται για μια τεχνική που χρειάζεται απόλυτη ακρίβεια και πολύ συγκέντρωση γιατί οι συγκολλήσεις γίνονται σε απόσταση μόλις 0,5 χιλιοστό από το δέρμα του βλεφάρου! Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουν να πετύχουν και με βάση το πόσες υγιείς φυσικές βλεφαρίδες έχουν στη διάθεσή μας, μπορούν να τοποθετήσουν από 40 έως 150 βλεφαρίδες σε κάθε μάτι!

Το αποτέλεσμα που γίνεται είναι εντυπωσιακό, όμορφες, πυκνές, ελαφριές, μακριές, εύχρηστες βλεφαρίδες που ταυτόχρονα μοιάζουν φυσικές γιατί προσαρμόζονται απολύτως στο μέγεθος του ματιού! Η καλύτερη επιλογή για γυναίκες που έχουν λίγες ή λεπτές βλεφαρίδες και θέλουν να τολμήσουν τόσο, όσο!

Μπορείς να επισκεφτείς το κατάστημα κι εσύ για μια μοναδική εμπειρία βλεφαρίδων με την μέθοδο one by one και μην ξεχνάς “Το καλοκαίρι θέλει J’aime la beaute“.

Σωτήρη Πετρούλα 38, Άνω Λιόσια 133 41

Τηλέφωνο: 21 0248 7656


[There are no radio stations in the database]