ΛΕΞ: Έβαλε «φωτιά» στη Νέα Σμύρνη σε συναυλία με 20.000 κόσμο

4 Ιουλίου 2022

Η νύχτα βάφτηκε κόκκινη από τις δεκάδες φωτοβολίδες που άναψαν και η Ν. Σμύρνη φώτιζε από ψηλά. Ο ΛΕΞ στη συναυλία που θα μείνει στην ιστορία.

Έγραψε ιστορία ο ΛΕΞ στα συναυλιακά χρονικά. Χωρίς την προώθηση από τα Μέσα όπως πολλοί καλλιτέχνες, στο σόλο του μάζεψε για πλάκα 25.000 κόσμου στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Ν. Σμύρνη και έδειξε πως γίνεται μια μουσική εξέγερση!

Η νύχτα έγινε μέρα και τα καπνογόνα πήρανε φωτιά. Θα μπορούσε να ήταν ταινία με τίτλο “Η κόκκινη νύχτα”! Ο ΛΕΞΑΡΟΣ δεν συγκρίνεται, είναι μια κατηγορία μόνος του και γεμίζει στάδια άνετα. Το Κατράκειο ήταν πολύ μικρό για να τον χωρέσει και μόνο ένα μεγάλο στάδιο θα μπορούσε να σηκώσει μια τέτοια συναυλία με τόσο μεγάλη προέλευση κόσμου.

Το πλήθος συγκεντρώθηκε από νωρίς στην ιστορική έδρα των “κυανέρυθρων” που θύμιζε “La bombonera” σε ντέρμπι Boca Junios –  River Plate”. Μόνο που ο κόσμος ήταν ενωμένος, με τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει ένας καλλιτέχνης που κουβαλά πολλά χρόνια ιστορίας στο rap game και συναυλίες με χιλιάδες κόσμου να ραπάρουν μαζί του.

Ο Σαλονικιός που κατέκτησε ξανά την Αθήνα 3 χρόνια μετά την τελευταία του συναυλία!

Στη σκηνή ανέβηκε επίσης και ο Sadam που γνώρισε την αποθεώση και αυτός.

Τα καπνογόνα έκαναν τη νύχτα, μέρα και οι ιαχές του κόσμου έκαναν τη φωνή του 38χρονου καλλιτέχνη οριακά αδύνατο να ακουστεί. Ελάχιστοι κατάφεραν να ακούσουν το τραγούδι «Από τους υπονόμους» με το οποίο ξεκίνησε η συναυλία, ενώ για να καταφέρει κανείς να δει τον ΛΕΞ πάνω στη σκηνή έπρεπε να περιμένει να κοπάσει το νέφος.

Οι οθόνες που είχαν στηθεί δεξιά και αριστερά της σκηνής ήταν η μόνη ελπίδα του κόσμου για να δει τι συμβαίνει πάνω στη σκηνή. Το σόου που είχε προετοιμάσει ο ίδιος με τους συνεργάτες του ήταν πρωτόγνωρο καθώς ο ΛΕΞ δεν είχε συνηθίσει το κοινό του σε χορογραφίες. Όπως ήταν λογικό, το τραγούδι «Μπόμπαν» που αναφέρεται στον Μπόμπαν Γιάνκοβιτς «αγκαλιάστηκε» ιδιαίτερα από το κοινό της Νέας Σμύρνης.

Το μόνο αρνητικό που γυρνούσε από στόμα σε στόμα ήταν πως η συναυλία κράτησε 1,5 ώρα καθώς κανείς δεν χόρταινε να ακούει τον «παλιό» της ραπ μουσικής να «διδάσκει» με τους στίχους τους.

πηγή:https://www.neolaia.gr/


[There are no radio stations in the database]