Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Σκότωσα τη μητέρα σου» είπε ο 55χρονος στον γιο του

24 Ιουνίου 2022

Γυναικοκτονία: «Σκότωσα τη μητέρα σου», φέρεται να είπε ο 53χρονος στον 24χρονο γιο του, μιλώντας του στο τηλέφωνο λίγα λεπτά μετά το φονικό.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο νεαρός ήταν έξω και διασκέδαζε, όταν του τηλεφώνησε ο πατέρας του. Ο 24χρονος επέστρεψε αμέσως στο σπίτι τους στο Κουκάκι και βρήκε την μητέρα του νεκρή και το άψυχο σώμα της τυλιγμένο σε μεγάλα πανιά που δεν αποκλείεται να ήταν οι κουρτίνες του σπιτιού.

Μετά από τη στυγερή δολοφονία, και αφού έφυγε από το σπίτι, ο φερόμενος δράστης – σύμφωνα με αστυνομικές πηγές – τηλεφώνησε σε άλλο συγγενή του κ είπε πως πάει να αυτοκτονήσει.

Ο δράστης μετά το έγκλημα πήρε το αυτοκίνητό του, κατευθύνθηκε προς την Παλαιά Φώκαια Κερατέας και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο γκρεμό, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται τραυματισμένος και φρουρούμενος στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα ένας άνδρας μαχαίρωσε τη 46χρονη συζύγο του μετά από καυγά που είχαν στο διαμέρισμα τους. Όλα δείχνουν, πάντως, ότι προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός, που είχε ως αποτέλεσμα ο δράστης να αρπάξει ένα μαχαίρι και να σκοτώσει τη σύζυγό του, καταφέροντάς της βαριές και βίαιες μαχαιριές στον λαιμό και στο θώρακα.

«Δεν γνώριζα την οικογένεια, δεν είχαμε ακούσει κάτι. Αυτό που έμαθα είναι ότι ο σύζυγος σκότωσε την γυναίκα του. Πήρε το αυτοκίνητο έφυγε κι στη συνέχεια ήρθε ο γιος και βρήκε τη γυναίκα μέσα στα αίματα», σημειώνει γείτονας.


[There are no radio stations in the database]