Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε πρεμιέρα η ταινία «Rise» της Disney για τη ζωή της οικογένειάς του

23 Ιουνίου 2022

Ο σταρ του NBA φόρεσε το ίδιο κοστούμι με τα δύο παιδιά του στο κόκκινο χαλί των Disney Studios – Η ταινία «Άνοδος» θα είναι διαθέσιμη από αύριο, Παρασκευή στην συνδρομητική πλατφόρμα της Disney

Γεμάτη λάμψη και χαμόγελα ήταν η επίσημη πρεμιέρα του «Rise» στο Λος Άντζελες, της ταινίας για τη ζωή της οικογένειας Αντετοκούνμπο που δημιούργησε η Disney.

H ταινία που εξιστορεί τις περιπέτειες της οικογένειας που έφυγε από τη Νιγηρία για την Ελλάδα και έφτασε να έχει στις τάξεις της τομν πρωταθλητή NBA, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έχει ελληνικό τίτλο: «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο». Η παραγωγή ταξιδεύει από τα παιδικά χρόνια όλων των Antetokounbros στα Σεπόλια μέχρι και την σπουδαία του πορεία στο ΝΒΑ, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος κόντρα στο Φοίνιξ με ανατροπή.

H ταινία, με γυρίσματα και στην Ελλάδα, αφηγείται την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με έμφαση στα παιδικά του χρόνια στην Νιγηρία, το ταξίδι της οικογένειάς του στην Ελλάδα, το όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τους τρεις αδερφούς, τον Γιάννη, τον Θανάση και τον Κώστα στο NBA.

Η λαμπερή πρεμιέρα του «Rise»

Χθες, στο Λος Άντζελες έγινε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας λίγες ώρες πριν αυτή ανέβει στην συνδρομητική υπηρεσία της Disney (24/06). Φυσικά, το «παρών» έδωσε όλη η οικογένεια Αντετοκούνμπο, με τον Γιάννη μάλιστα να ξεχωρίζει καθώς εμφανίστηκε να φορά το ίδιο κοστούμι με τα δύο παιδιά του. Το χαμόγελο ολόκληρης της οικογένειας ήταν πλατύ ολόκληρη της βραδιά.
antetokounmpo-ginaika-rise

Στην πρεμιέρα της ταινίας για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο παρευρέθηκε και ο αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας, Μάρκους Ράσφορντ.

«Είμαι ενθουσιασμένος και με τιμά που η Disney+ μεταφέρει την ιστορία της οικογένειάς μου σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.Ελπίζω ότι θα εμπνεύσει όσους βρίσκονται σε παρόμοιες συνθήκες να διατηρήσουν την πίστη, να παραμείνουν πιστοί στους στόχους τους και να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια για μια καλύτερη ζωή», δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου για την ταινία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Τον «Greek Freak» θα αναπαραστήσει στο έργο ο Ούτσε Αγκάντα. Η Γετίντε Μπαντάκι θα κάνει την Βέρα Αντετοκούνμπο ο Ντάγιο Οκενίγι θα είναι ο πατέρας, Τσαρλς Αντετοκούνμπο, που έχει φύγει από τη ζωή. Τα γυρίσματα ειχαν ξεκινήσει στα Σεπόλια πριν από ένα χρόνο.

Την παραγωγή της τανίας ανέλαβε ο Μπέρνι Γκόλμαν που είχε αντίστοιχο ρόλο στην πασίγνωστη ταινία «300». Ενώ το σενάριο ήταν του Ουαλού Αράς Αμέλ. H ταινία αρχικά είχε ονομαστεί “Greak Freak” αλλά θα βγει στις αίθουσες με τον τίτλο “Rise”.


[There are no radio stations in the database]