Το λευκό shorts ταιριάζει με όλα τα tops σου – 8 σορτσάκια για να διαλέξεις

22 Ιουνίου 2022

Μάθε πώς μπορείς να συνδυάσεις το άσπρο σου shorts για τις πιο hot εμφανίσεις του καλοκαιριού και δες 8 για να διαλέξεις!

Τα λευκά σορτς είναι το must have item του καλοκαιριού και φαίνεται so stylish σε όλες. Σκέψου εσένα, έχοντας κάνει μερικά μπάνια στη θάλασσα και έχοντας μαυρισμένη επιδερμίδα, να φοράς το αγαπημένο σου λευκό σορτς. Πόσο WOW θα δείχνει πάνω σου! Το έχω κάνει ήδη εικόνα!

Αυτό το ευέλικτο item είναι πραγματικά ό,τι χρειάζεσαι για μια super hot εμφάνιση! Μόλις αγόρασα ένα ψηλόμεσο άσπρο σορτς και ένα T-shirt σε χρώμα μπανανί και ανυπομονώ να το συνδυάσω με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Το άσπρο shorts είναι το must have item του καλοκαιριού

Το αγαπημένο μου outfit αυτό το καλοκαίρι είναι ένα λευκό τζιν ψηλόμεσο σορτς σε συνδυασμό με μια λευκή μπλούζα (lingerie, crop top). Το total white θα είναι πάντα μια από τις πιο κλασικές τάσεις της μόδας. Μπορείς να απογειώσεις το look μαζί με minimal χρυσά κοσμήματα και γυαλιά ηλίου!

Πώς αλλιώς μπορείς να συνδυάσεις το άσπρο σου σορτσάκι; Θα σου πω αμέσως 4 τρόπους αλλά δε θα σε αφήσω μόνο με αυτό σήμερα. Θα πάμε και για ψώνια και έχω να σου προτείνω 8 λευκά shorts όλων των ειδών (τζιν, λινό κ.ά.) για να διαλέξεις ποιο θα είναι το επόμενο που θα μπει στην ντουλάπα σου και να δημιουργήσεις τα πιο WOW σύνολα.

Σκέψου «έξω» από το τζιν!

Προφανώς, το τζιν φαίνεται εκπληκτικό, αλλά και το λινό είναι τόσο μα τόσο στυλάτο και δροσερό! Το καλοκαίρι είναι η τέλεια εποχή για να πάρεις ένα ψηλόμεσο λινό σορτς με κορδόνια. Αυτή η σούπερ μοντέρνα εμφάνιση σε street style συνδυάζεται τόσο καλά με μια σατέν μπλούζα και ουδέτερο μπλέιζερ. Το να φοράς λευκό είναι κολακευτικό για κάθε τόνο δέρματος και το να «ανεβάζεις» την εμφάνιση με λευκό λινό είναι το κλειδί!

Λινό σορτς και χρωματιστό πουλοβεράκι (για τα κρύα βράδια στο νησί)

Το να προσθέσεις ένα pop χρώμα και ισορροπία στο λευκό τζιν σορτς σου, με ένα μακρυμάνικο πουλόβερ στο αγαπημένο σου χρώμα είναι ένα τόσο χαριτωμένο καλοκαιρινό ντύσιμο!

44

Λευκό λινό σορτς με εφαρμοστή floral μπλούζα

Μπορώ ήδη να πω ότι θα «τιμήσω» αυτόν τον συνδυασμό πολύ αυτό το καλοκαίρι. Μια κοντομάνικη μπλούζα με minimal print θα σου δώσει πολλούς τρόπους να τη φορέσεις

Λευκό jean shorts και λευκό T-shirt

Το total white outfit φαίνεται τόσο chic και είναι η απόλυτη επιλογή για το καλοκαίρι. Ο συνδυασμός μιας λευκής μπλούζας με ψηλόμεσο, λευκό τζιν σορτς, δίνει στην εμφάνιση κάποιο ενδιαφέρον ενώ παράλληλα δείχνει clear!

Αυτό το μοντέρνο ρούχο φαίνεται επίσης χαριτωμένο με ένα μαγιό από κάτω, οπότε μπορείς να το φορέσεις πραγματικά σε brunch, ψώνια, ακόμα και στην παραλία, why not; Ένα τζιν μπουφάν φαίνεται υπέροχο πάνω από αυτό όταν πέφτει η θερμοκρασία!

Τώρα, let’s go shopping!

leuko sorts pinkwoman

PINK WOMAN

toimoi leuka

TOI&MOI 

attrativo leukoshorts

attrativo

asos leukashorts

ASOS

hm shortsleuko

H&M

marksandspencer aspro

Marks & Spencer

mango leuko

MANGO

bsb leuka

BSB


[There are no radio stations in the database]