Χίος: Βγήκε να πουλήσει κάνναβη και ηρωίνη αλλά έπεσε σε αστυνομικούς

21 Ιουνίου 2022

Οι αστυνομικοί, τον σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο, κατά την διάρκεια του οποίου βρήκαν στην κατοχή του τα ναρκωτικά

Σαν… ώριμο φρούτο έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών ένας Έλληνας διακινητής, όταν βγήκε από το σπίτι του στη Χίο «φορτωμένος» με το παράνομο εμπόρευμά του το οποίο σκόπευε να πουλήσει σε άγνωστους προς το παρόν αγοραστές στο νησί.

Οι αστυνομικοί, που είχαν συγκεντρώσει πληροφορίες γι’ αυτόν, τον σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο, κατά την διάρκεια του οποίου βρήκαν στην κατοχή του δύο συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 153,5 γραμμαρίων και μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης. Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου, που άσκησε σε βάρος του δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πέταξε σε χωράφι τα ναρκωτικά

Μόλις κατάλαβε ότι τον εντόπισαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. να κινείται πεζός στη Νέα Αρτάκη, έσπευσε να ξεφορτωθεί τη σακούλα με τα ναρκωτικά που μετέφερε πετώντας την σε ένα χωράφι ένας Έλληνας διακινητής. Ωστόσο, η σακούλα η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 257 γραμμαρίων βρέθηκε και ο ίδιος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Στο Ρέθυμνο, συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας αλλοδαπός μετά από έρευνα σε χώρο που χρησιμοποιεί, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνης κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Στη Λευκάδα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας Έλληνας που είχε μαζί του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 45,8 γραμμαρίων κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών λευκάδας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.


[There are no radio stations in the database]