Δράστης οκτώ διαρρήξεων συνελήφθη στην Καλαμάτα

20 Ιουνίου 2022

Η αστυνομία αναζητά έναν συνεργό του

Από λεωφορεία και περίπτερα μέχρι και… κτηνιατρεία “χτυπούσε” ένας 22χρονος Έλληνας που δρούσε τον τελευταίο μήνα στην Καλαμάτα, όπου είχε διαπράξει συνολικά τουλάχιστον οκτώ διαρρήξεις και απόπειρες, κάποιες από αυτές μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται.

Ο νεαρός “ποντικός” έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας το βράδυ της Παρασκευής. Λίγες ώρες πριν, είχε παραβιάσει ένα λεωφορείο που ήταν σταθμευμένο σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, ωστόσο καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθεί και να συλληφθεί. Όπως διαπιστώθηκε, στις 29 Μαΐου είχε διαρρήξει ένα κατάστημα με φωτοτυπίες και είχε κλέψει 80 ευρώ, στις 5 Ιουνίου είχε παραβιάσει ένα περίπτερο και είχε αρπάξει 11 κούτες με τσιγάρα και ένα τάμπλετ συνολικής αξίας 400 ευρώ και την επόμενη ημέρα είχε διαρρήξει άλλο ένα λεωφορείο από το οποίο είχε “βουτήξει” ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα… κομπολόι συνολικής αξίας 450 ευρώ!

Επιπλέον, προέκυψε ότι ο 22χρονος μαζί με τον συνεργό του που αναζητά η Αστυνομία, εμπλέκεται και σε αρκετές απόπειρες κλοπής, καθώς είχαν προσπαθήσει να παραβιάσουν ένα εργαστήριο ραπτικής, ένα κτηνιατρείο, μια καφετέρια, ένα σούπερ μάρκετ και ένα κατάστημα με καλλυντικά. Όμως, οι επιχειρήσεις διέθεταν συστήματα συναγερμού τα οποία ενεργοποιήθηκαν και οι δράστες διέφυγαν άπρακτοι.


[There are no radio stations in the database]