10 μυρωδάτες κρέμες σώματος που θα σε κάνουν να ξεχάσεις το άρωμά σου

14 Ιουνίου 2022

Τι θέλουμε το καλοκαίρι από την κρέμα σώματός μας; Εκτός από το να ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα μας, να μυρίζει και υπέροχα.

Το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας είναι στο προσκήνιο μιας και τα shorts, τα off-shoulder και one-shoulder tops, αλλά και οι mini φούστες έχουν την τιμητική τους. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως το δέρμα του σώματός μας πρέπει να είναι περιποιημένο και full ενυδατωμένο. Πώς γίνεται αυτό; Με μια ενυδατική κρέμα σώματος.

Δεν νοείται νεσεσέρ αλλά και βαλίτσα το καλοκαίρι που να μην περιέχει έστω μία κρέμα σώματος. Ναι, καλά κατάλαβες. Δεν γίνεται να πας διακοπές χωρίς αυτό το must have beauty item. Αν θέλεις, βέβαια, να σου λένε όλοι τι υπέροχο δέρμα έχεις και πόσο βελούδινο είναι!

Mega-guide: 30 κρέμες σώματος που μυρίζουν θεϊκά

Γιατί χρειάζεσαι full ενυδάτωση το καλοκαίρι

Η ενυδάτωση είναι το άλφα και το ωμέγα ειδικά το καλοκαίρι. Βλέπεις, η θάλασσα και ο ήλιος αφυδατώνουν το δέρμα και γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο δεν πρέπει να παραλείπεις την κρέμα σώματος.

krema_swmatos.jpg

Είναι απαραίτητο μετά από κάθε ντους και μπάνιο να απλώνεις στο σώμα σου – από την κορυφή ως τα νύχια- μια ενυδατική κρέμα σώματος που να προσφέρει την απαραίτητη θρέψη και φροντίδα στην επιδερμίδα σου. Θες και τέλειο άρωμα, όμως, έτσι δεν είναι; Για σένα δουλεύω, λοιπόν!

Shopping time

Αν δεν μπορείς τα πολλά προϊόντα το καλοκαίρι κι αν θες ένα και καλό, στην gallery θα βρεις 10 ενυδατικές κρέμες σώματος που μυρίζουν καλύτερα κι από το άρωμά σου. Πίστεψέ με!

Στις καλοκαιρινές σου διακοπές αλλά και στις βόλτες σου στην πόλη δεν θα χρειάζεται να ψεκάζεσαι με το άρωμά σου. Αρκεί μετά το ντους να απλώσεις κρέμα σώματος και θα μυρίζεις για ώρες υπέροχα. Στη λίστα που σου έφτιαξα έχω βρει κρέμες σώματος με φρουτώδες άρωμα, άλλες με πιο αισθησιακές νότες κι άλλες που αποπνέουν φρεσκάδα ή μυρίζουν σαν κήπος ολάνθιστος. Από τα γούστα σου εξαρτάται τι θα διαλέξεις. Καλά ψώνια, girl!

KORRES, BODY MILK VANILLA FREESIA: Η κάψα της πολύτιμης Βανίλιας, μιας τροπικής ορχιδέας που αναρριχάται σε μεγάλο ύψος, θεωρείται ότι έχει τη δύναμη να προκαλεί ονειροπολήσεις. Ένα θεσπέσιο συστατικό με γλυκό, σαγηνευτικό άρωμα.
BIOTEN, BODY CREAM BELOVED COCONUT: Αν θέλεις νοερά να μεταφερθείς σε τροπικά νησιά, αυτή η κρέμα σώματος με το έντονο άρωμα καρύδας θα σου προσφέρει αυτήν την ψευδαίσθηση.
THE BODY SHOP, BRITISH ROSE BODY LOTION TO MILK: Διακριτικό και κομψό λουλουδάτο άρωμα για σένα που θέλεις να μυρίζεις σαν κήπος ολάνθιστος με τριαντάφυλλα.
NINA RICCI, Lait Douceur Pour Le CorpsNina Lait Douceur Pour Le Corps: Το Nina είναι ένα απολαυστικά μαγευτικό ελιξίριο, εμπνευσμένο από το ζαχαρωμένο μήλο, ανάμεσα σε μαλακή σάρκα και τραγανιστή επικάλυψη, για να γοητεύσει και να σαγηνεύσει. Το πλούσιο και αρωματικό πέπλο αυτού του απαλού γαλακτώματος αποπλανεί τις αισθήσεις, τόσο με την ενυδατική του απαλότητα όσο και με το ντελικάτο του άρωμα.
BYREDO, BAL D’AFRIQUE BODY CREAM: H κρέμα σώματος Bal D’afrique Body Cream 200ml είναι εμπνευσμένη από το εμβληματικό άρωμα της BYREDO. Η έντονη ζωή, η υπερβολή και η ευφορία αποτυπώνονται με το νερολί του Bal d’Afrique, την Αφρικανική καλέντουλα και το Μαροκινό κεδρόξυλο.
MESSINIAN SPA, ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ & ΛΕΒΑΝΤΑ: Με ιδιαίτερο άρωμα φρεσκάδας χάρη στις νότες πορτοκαλιού.
MOLTON BROWN, GERANIUM NEFERTUM BODY LOTION: Με νότες κορυφής από φύλλα συκής και περγαμόντο, νότες καρδιάς από γεράνι και γιασεμί και νότες βάσης από λάβδανο, συμφωνία από βρύα και σανδαλόξυλο, τι να το κάνεις το άρωμα; 
RITUALS, The Ritual Of Hammam Body Cream: Πλούσια κρέμα σώματος που θρέφει το δέρμα και χαρίζει βελούδινη επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με αναζωογονητικό βιολογικό ευκάλυπτο και δενδρολίβανο σού χαρίζει ένα άρωμα… που μένει για ώρες.
KENZOKI, NF BODY CREAM 200ML: Το ελαιώδες εκχύλισμα ανθών ιερού λωτού χαρίζει στην επιδερμίδα την πιο φρουτένια αίσθηση!
JO MALONE LONDON, Wood Sage & Sea Salt Body Crème: Πολυτελής κρέμα σώματος με έλαια από σπόρους jojoba, κόκκους κακάο και γλυκό αμύγδαλο. Ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα ενώ αγκαλιάζει το σώμα με μια ευωδιά από φρέσκο αέρα, θαλασσινό αλάτι και την ξυλώδη γήινη αίσθηση του φασκόμηλου.


[There are no radio stations in the database]