Οχι Βασίλη Αβραμίκα! Τα σκουπίδια ειναι σκουπίδια και ανήκουν στην χωματερή!

14 Ιουνίου 2022

Με έχει κυριεύσει ο θυμός απο την στιγμή που διάβασα στο Facebook την ανάρτηση του Βασίλη Αβραμίκα σχετικά με τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν ως αθλητή του Taekwondo και του Para Taekwondo!

Ο Βασίλης καταγγέλλει απίστευτες ύβρεις απο παρευρισκόμενους γονείς; φιλάθλους; ζουλού; απολίτιστους και πλήρως αδιαπαιδαγώγητους βάρβαρους αγριάνθρωπους; προς το πρόσωπο του εν ώρα αγώνα στο Πανελλήνιο κύπελλο Κ. Θωμαΐδης προκαλώντας την οργή όλων μας!

Ντροπή σε όλους όσους μιλήσατε με τόσο αισχρά λόγια για ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας σε αντίθεση με οτι είστε εσείς, που κάνατε ένα παιδί που ειναι μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες και φέρνει διακρίσεις στην χώρα μας σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο να θέλει να το βάλει στα πόδια!

Αντιλαμβάνομαι τα τόσα κόμπλεξ που σας έχει δημιουργήσει η μικροφαλλία σας βρε αχυράνθρωποι, αλλά ο Βασίλης ειναι φωτεινός φάρος σε αυτή την σάπια κοινωνία που ζούμε, και παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας!

Βασίλη παιδί μου, εισαι γνήσιο Ελληνόπουλο και τέκνο των Άνω Λιοσίων και φέρνεις συνεχώς μετάλλια και τίτλους σε μια χώρα όπως η δική μας, που οι αθλητές της παλεύουν μόνοι τους απέναντι στα θηρία!

Οχι Βασίλη Αβραμίκα δεν θέλω και δεν πρέπει να σου προκαλεί κανένα αγρίμι τρόμο!

Τα σκουπίδια ειναι σκουπίδια και ανήκουν στην χωματερή και μόνο δίκιο δεν έχουν για όσα σου είπαν! Αν νομιμοποιήσουμε σαν κοινωνία τέτοιες συμπεριφορές, σύντομα μας περιμένει η διάλυση, το χάος και η αναρχία!

Εγώ σε παρακαλώ να με ακούσεις και να συνεχίσεις με τον ίδιο ζήλο, να μας γεμίζεις υπερηφάνεια σαν Έλληνες και σαν Λιωσότες!

Εδώ η ανάρτηση του Βασίλη:

https://www.facebook.com/vasilis.avramikas/posts/5480243165321244

Το άρθρο υπογράφει ο Αναστάσης Ατζάμπος


[There are no radio stations in the database]