Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ – Μαραγκουδάκη

10 Ιουνίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr 

Αντιδράσεις για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία

Σε κλοιό φοιτητών που αντιδρούν στην ίδρυση και τη λειτουργία της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας βρίσκεται από τα ξημερώματα η Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου.

Περισσότεροι από 200 φοιτητές-μέλη φοιτητικών συλλόγων έχουν αποκλείσει την είσοδο του ιδρύματος απο την λεωφόρο Κατεχάκη ενώ παρόμοια είναι η εικόνα και στις εισόδους της Ούλοφ Πάλμε και του κοιμητηρίου του Ζωγράφου.

Όπως λένε, δεν θα επιτρέψουν την είσοδο των αστυνομικών στην Πανεπιστημιούπολη και θα περιφρουρήσουν το campus προκειμένου να μπλοκάρουν το νέο νόμο για τη φύλαξη των ΑΕΙ.

Καταδρομική επίθεση στα Εξάρχεια

Καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησαν άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης στα Εξάρχεια.

Οι δράστες προσέγγισαν στις 23:40 τη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στη συνδρομή της Χαριλάου Τρικούπη με την οδό Διδότου και πραγματοποιούσε στατική φύλαξη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, εκτόξευσαν προς το μέρος του βόμβες μολότοφ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν τρέχοντας προς τα γύρω στενά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την επίθεση δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός, ούτε υπάρχει αναφορά για ζημιές.

Μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια προσαγωγή.

Συνελήφθη Μαροκινός που διακινούσε με αναπηρικό αμαξίδιο ναρκωτικά στα Εξάρχεια

Στα χερια της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Εξαρχείων έπεσε Μαροκινός dealer ναρκωτικών, που κυκλοφορουσε με αναπηρικό αμαξίδιο – καβάντζα και έριχνε κάνναβη στα στέκια της πλατειας.

Μάλιστα, ο μεσήλικας διακινητής «σοκολάτας» ήταν η δεύτερη φορα που πιανόταν στα δίχτυα του νόμου μέσα σε διαστημα δέκα ημερών, με την πρωτη να αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για να ξανακυλήσει στην παρανομία και να συνεχίσει ανενόχλητος τη δράση του.

Μετά τη δεύτερη σύλληψή του, προφυλακίστηκε και οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό.

Vor V Zakone: Πώς δρούσε η συμμορία που είχε ρημάξει σπίτια στην Αττική

Συμμορία στην Αττική που είχε διαπράξει δεκάδες διαρρήξεις, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Πρόκειται για εγκληματική οργάνωση που βρίσκεται πίσω από διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια σε όλη την Αττική.

Στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη σε διάφορες περιοχές του κέντρου των Αθηνών, για την αποδόμηση της ανωτέρω εγκληματικής οργάνωσης, συνελήφθησαν 12 αλλοδαποί, ηλικίας 26 έως 72 ετών, μέλη της. Ταυτοποιήθηκε και έτερος αλλοδαπός, μέλος της οργάνωσης, ήδη έγκλειστος σε φυλακή στην Ελλάδα.

Από την έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, τουλάχιστον από τον μήνα Ιούνιο του έτους 2021, είχαν συστήσει και ενταχθεί σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ασπρόπυργος: Γνώριμος των Ρομά ο οδηγός της άγριας καταδίωξης

Σκηνές κινηματογραφικής καταδίωξης, από αυτές που βλέπουμε στο σινεμά, εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του synenas.gr, ήταν 11π.μ. όταν οι άνδρες της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής κινούταν επί της Λ. Διυλιστηρίων στον Ασπρόπυργο. Η επιμελώς σβησμένη πινακίδα ενός μαύρου Citroen C4 δεν πέρασε απαρατήρητη από το «αετίσιο» μάτι των ένστολων, οι οποίοι προσέγγισαν το όχημα, κάνοντάς του σήμα να σταματήσει.

Ο οδηγός του οχήματος με τα φιμέ τζάμια όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα.

Μετά από μια άγρια καταδίωξη 27χλμ (δείτε αναλυτικά στον χάρτη του synenas.gr), στο ύψος του 19ου χλμ. της Εθνικής Οδού, στην οδό Μεγαρίδος στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ταλαιπωρημένο όχημα «σκάει» το μπροστινό δεξί λάστιχο με αποτέλεσμα μετά από 500μ. να σταματήσει να κινείται.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 38χρονος Ρομά από τον Ιανουάριο του 2022 απασχολεί τις Αρχές με καταδιώξεις στις περιοχές της Δυτικής Αττικής, της Κορίνθου αλλά και του Άργους.


[There are no radio stations in the database]