Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πρώην σύζυγός της έκανε ντου στον γάμο της

10 Ιουνίου 2022


Ο κακός χαμός συνέβη στον γάμο της ποπ σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον σύντροφό της, τον Σαμ Ασγκάρι, καθώς ο πρώην και σύζυγός της Τζέισον Αλεξάντερ της χάλασε τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ο πρώτος σύζυγος της Μπρίτνεϊ, μάλιστα μετέδωσε σε live streaming την εισβολή το απόγευμα της Πέμπτης (9/6) στο γάμο στην έπαυλή της στην Καλιφόρνια. Ο 40χρονος συνελήφθη από την αστυνομία, όπως αναφέρει η Daily Mail, και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση, βανδαλισμό, ενώ της σύλληψης προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμούς με τους φρουρούς ασφαλείας της τραγουδίστριας.

Στο live βίντεο διάρκειας 10 λεπτών στο Instagram, ο Τζέισον φαίνεται να σκαρφαλώνει έναν φράχτη στην περίμετρο της ιδιοκτησίας του Μπρίτνεϊ καθώς τεκμηριώνει ακριβώς τι πρόκειται να κάνει. Συναντά μια σειρά από προσωπικό ασφαλείας και δηλώνει ανοιχτά το όνομα και την πρόθεσή του: «Είμαι ο Τζέισον Αλεξάντερ. Ο πρώτος σύζυγος. Είμαι εδώ για να συντρίψω τον γάμο!».

Καθώς κατεβαίνει μια πλαγιά, μπαίνει στη γαμήλια σκηνή όπου οι σχεδιαστές είναι ακόμα απασχολημένοι με τις τελευταίες πινελιές. Διακρίνονται πολλές σειρές από ξύλινους πάγκους παραταγμένους, μαζί με ένα άλμα καλυμμένο με ροζ τριαντάφυλλα κάτω από το οποίο το ζευγάρι θα έλεγε αργότερα τους όρκους του.


[There are no radio stations in the database]