Ηράκλειο: Γάτα δάγκωσε στον λαιμό 8χρονο παιδί

10 Ιουνίου 2022

Γάτα επιτέθηκε και δάγκωσε στον λαιμό ένα 8χρονο παιδί την ώρα που έπαιζε σε πάρκο στην περιοχή της Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο. Το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο. Τον τελευταίο καιρό έχουν σημειωθεί πολλές επιθέσεις από γάτες στην περιοχή.

Μια γάτα επιτέθηκε και δάγκωσε στον λαιμό ένα 8χρονο παιδί, την ώρα που έπαιζε στην Αλικαρνασσό στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γάτα πήδηξε και δάγκωσε τον μικρό πριν εκείνος προλάβει να αντιδράσει και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το σημείο. 

Επικράτησε πανικός και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, που μετέφερε το παιδί αιμόφυρτο στο νοσοκομείο. 

Όπως αναφέρει το cretalive.gr πριν από μερικές μέρες ένας ακόμα άνθρωπος κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχθηκε από γάτες σε πάρκο του Ηρακλείου. 

Εκείνος προσπάθησε να τις απωθήσει, ωστόσο πρόλαβαν και του κατάφεραν πολλαπλά δαγκώματα στο πόδι. Αιμόφυρτος μετέβη στο ΠΑΓΝΗ για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες και να εξετάσουν οι γιατροί τα τραύματα αφού υπήρχε ο φόβος μόλυνσης.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος στο ekriti,gr, επικοινώνησε με την αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός αλλά οι αστυνομικοί δήλωσαν αδυναμία να επέμβουν και τον παρέπεμψαν στον Δήμο. 

Όπως του είπαν άλλοι περίοικοι κι άλλες φορές έχει ειδοποιηθεί η Δημοτική Αστυνομία και ο Δήμος για επιθέσεις από γάτες.  Οι γάτες είναι ο φόβος και ο τρόμος των παιδιών που παίζουν στο πάρκο αλλά και των περαστικών. Σύμφωνα με πληροφορίες τις γάτες φροντίζει μια γυναίκα, στην οποία είχαν γίνει συστάσεις.
 


[There are no radio stations in the database]