Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Πού θα ρίξει χαλάζι

9 Ιουνίου 2022

Σήμερα Πέμπτη, ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι άστατος, ενώ σε πολλές περιοχές θα πέσουν βροχές, καταιγίδες, ακόμα και χαλάζι.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Έως 6 μποφόρ θα είναι οι άνεμοι στο Αιγαίο.

Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως για τη Δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο και το Βόρειο Ιόνιο. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στο Νότιο Αιγαίο.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 2 μποφόρ όμως από το πρωί έως το απόγευμα θα στραφούν πρόσκαιρα σε νότιους 2 έως 4 και στα νότια και ανατολικά 3 έως 5 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στο νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν πρόσκαιρα σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: ΕΜΥ


[There are no radio stations in the database]