Καιρός: Χαλάει ο καιρός τις επόμενες μέρες- ΄Ερχονται βροχές και καταιγίδες

8 Ιουνίου 2022

Τις επόμενες μέρες στην χώρα μας, θα έχουμε έντονα φαινόμενα με βροχές, καταιγίδες, που με την πάροδο των ημερών θα γίνονται πιο έντονα. Εξασθένηση των ισχυρών φαινομένων προβλέπονται από το απόγευμα του Σαββάτου.

Σήμερα θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες . Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα από το μεσημέρι και μετά, κυρίως στην Μακεδονία και στην Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες μετά το μεσημέρι.

Στην Αττική θα έχουμε λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, με θερμοκρασία μέχρι τους 31 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους έντονα, με την θερμοκρασία να φτάνει μέχρι τους  28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Εύβοια λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και κυρίως στα ορεινά θα εκδηλωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα φτάσουν 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία μέχρι τους 29 βαθμούς Κελσίου.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ


[There are no radio stations in the database]