Θεσσαλονίκη: «Βιάζουν τη γυναίκα μου, φωνάξτε την αστυνομία» φώναζε άντρας ενώ πυροβολούσε στον αέρα 

8 Ιουνίου 2022

Συνελήφθη πατέρας που άνοιξε πυρ μπροστά στα παιδιά του στην Καλαμαριά. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δεν αποκλείεται να βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, καθότι η γυναίκα του εκείνη την ώρα βρισκόταν στο νοσοκομείο καθώς μόλις είχε γεννήσει.

Μέσα στο διαμέρισμα η αστυνομία βρήκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Ο δράστης αρχικά, πρόλαβε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του και διασχίζοντας την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, έφτασε μέχρι την περιοχή τoυ ΤΙΤΑΝ αφού πρώτα προκάλεσε τροχαίο με διερχόμενο ΙΧ το οποίο και εγκατέλειψε, ενώ εντοπίστηκε σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού και συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας. 

Σύμφωνα με μαρτυρία ενοίκου της πολυκατοικίας «τις τελευταίες δύο μέρες, που έλλειπε η σύζυγος του, είχε μια περίεργη κινητικότητα. Σήμερα όμως, φαινόταν εκτός εαυτού. Χτυπούσε την πόρτα με το ρόπαλο για αρκετή ώρα, μέχρι τελικά που την έσπασε.

Πυροβολισμούς μέσα από την πολυκατοικία δεν ακούσαμε, αλλά μας είπαν ότι έριξε τουλάχιστον δύο με τρεις φορές.

Στη συνέχεια, βγαίνοντας από την πολυκατοικία πήγε απέναντι και άρχισε να πυροβολεί αρκετές φορές, φωνάζοντας. Έλεγε , φεύγοντας με το αυτοκίνητο του, «φωνάξτε την αστυνομία, φωνάξτε την αστυνομία».

Η ίδια μάρτυρας σημείωσε ότι «πάνοπλοι αστυνομικοί έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο, καθώς είχαν ενημερωθεί πως το συγκεκριμένο διαμέρισμα βρισκόταν παιδιά».

πηγή:grtimes.gr


[There are no radio stations in the database]