Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης φτάνει στη Μάνη

8 Ιουνίου 2022

O Δημοσθένης, τον οποίο υποδύεται ο Κούλλης Νικολάου, φτάνει στη Μάνη, συναντά τον Κωνσταντίνο και τον ενημερώνει ότι σκοπεύει να διεκδικήσει τη δημαρχία

Η πολυαναμενόμενη άφιξη του Δημοσθένη είναι πλέον γεγονός. Ο ήρωας που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις χωρίς να έχει καν εμφανιστεί, έρχεται απόψε στις 21:00, στη «Γη της ελιάς», στο MEGA. O Δημοσθένης, τον οποίο υποδύεται ο Κούλλης Νικολάου, φτάνει στη Μάνη, συναντά τον Κωνσταντίνο και τον ενημερώνει ότι σκοπεύει να διεκδικήσει τη δημαρχία.

Παράλληλα, η γνωριμία του Μάνου με την Αγγελική πηγαίνει ανέλπιστα καλά. Η μικρή δείχνει ενθουσιασμένη με τους Βρεττάκους. Ο χαρακτήρας της Μυρτάλης αρχίζει να θυμίζει εκείνον του πατέρα της, γεγονός που παρατηρεί ο περίγυρός της με μεγάλη ανησυχία. Ο Πότης στηρίζει την υποψηφιότητα του Ισίδωρου για τη δημαρχία και γεμίζει το καφενείο του με αφίσες προεκλογικής καμπάνιας. Ο Ανέστης επιμένει να πολιορκεί την Ευτυχία, η οποία τον βρίσκει αυτή τη φορά μεθυσμένο στα σκαλοπάτια της. Η Άννα βάζει μπροστά το σχέδιό της με σκοπό να προκαλέσει τη ζήλια του Λεωνίδα και ο Πότης δεσμεύεται να τη βοηθήσει.


[There are no radio stations in the database]