“Δεν ξεχνάμε”. Πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Μάριου Δημήτριου Σουλούκου

8 Ιουνίου 2022

Μ΄ένα αφιέρωμα στον Μάριο Δημήτριο Σουλούκο, ανήμερα της συμπλήρωσης πέντε χρόνων από τη δολοφονία του, από το σχολείο του, το 6ο δημοτικό Αχαρνών θυμούνται οι Αχαρνές το “παιδί τους” που χάθηκε τόσο άδικα και αναίτια.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, στα πλαίσια συμμετοχής στο 25ο Παδικό Φεστιβάλ του Δήμου Αχαρνών “Μάριος Δημήτριος Σουλούκος”, θα παρουσιάσει την Τετάρτη 08 Ιουνίου στις 19:00,στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνων “Μάριος Δημήτριος Σουλούκος”ένα αφιέρωμα στον δικό μας Μάριο με τίτλο “Όπου Υπάρχει Αγάπη…

Συγκλονιστική είναι και η ανάρτηση του πατέρα του Μάριου Δημήτριου, Θανάση Σουλούκου, ο οποίος διαμαρτύρεται που πέντε χρόνια μετά δεν έχει βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού του.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ… Είναι δύσκολο να συμβιβαστείς με κάποια γεγονότα. Το δάκρυ μέσα από την καρδιά μας, είναι ο πόνος της απουσίας σου. Πέντε χρόνια μετά η πολιτεία συνεχίζει να κωφεύει να προκαλεί με την ενοχή σιωπή της, και η ελληνική αστυνομία να συγκαλύπτει. Υπάρχει έλλειψη ικανοποιητικών στοιχείων, και γίνανε λάθη αναφέρεται.

Ποιός φέρει την ευθύνη για τα λάθη, κάποιοι δεν κάνανε σωστά την δουλειά τους, κάπου πρέπει επιτέλους να χρεωθούν οι ευθύνες.Αιώνια η μνήμη σου παλληκάρι μου…”


[There are no radio stations in the database]