Ένοπλος λήστεψε το εκδοτήριο εισιτηρίων πλοίων στην Καβάλα

8 Ιουνίου 2022

Ήξερε ότι στο ταμείο θα υπήρχαν αρκετά χρήματα από τα εισιτήρια που είχαν κοπεί
Περίμενε να αναχωρήσει το τελευταίο δρομολόγιο πλοίου για τη Θάσο, για να ληστέψει το εκδοτήριο εισιτηρίων ναυτιλιακής κοινοπραξίας στο λιμάνι της Κεραμωτής στην Καβάλα, ένας άγνωστος ο οποίος γνώριζε ότι στο ταμείο θα υπήρχαν αρκετά χρήματα από τα εισιτήρια που είχαν κοπεί!

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ο δράστης που φορούσε μαύρα ρούχα και κουκούλα full face ακινητοποίησε τον μοναδικό υπάλληλο με την απειλή όπλου και ζήτησε τα χρήματα. Αφού άρπαξε γύρω στα 3.500 ευρώ, μπήκε σε ένα αυτοκίνητο που είχε αφήσει κοντά στο εκδοτήριο και εξαφανίστηκε με μεγάλη ταχύτητα προς άγνωστη κατεύθυνση. Την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Καβάλας.

Ληστεία σε περίπτερο στην Ξάνθη

Τα πλάνα από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος καταστημάτων εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, στο πλαίσιο της έρευνας για τον εντοπισμό των δύο αγνώστων που λήστεψαν ένα περίπτερο στην Ξάνθη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. Οι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου την Ελληνίδα ιδιοκτήτρια, την υποχρέωσαν να τους δώσει όσα χρήματα είχε στο ταμείο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.


[There are no radio stations in the database]