Γυναικοκτονία στη Δράμα: Σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

7 Ιουνίου 2022

Χθες στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό. Την σκότωσε με σφυρί καθώς άπλωνε τα ρούχα, γιατί νωρίτερα τον αποκάλεσε τσιγκούνη. Έπειτα παραδόθηκε στην αστυνομία δηλώνοντας: «Τη σκότωσα για να ησυχάσω!»

Σήμερα στην Δράμα. Πήρε την καραμπίνα και την πυροβόλησε εν ψυχρώ γιατί είχε το θράσος να θέλει διαζύγιο! Έπειτα αυτοκτόνησε. Αυτή είναι η πραγματικότητα στην οποία ζούμε. Με αυτή την καθημερινότητα πρέπει κάπως να συμμορφωθούμε. Ας πούμε τουλάχιστον τα πράγματα με το όνομα τους.

Η ηλικιωμένη στη Λεμεσό δεν δολοφονήθηκε γιατί τσακώθηκαν, και η 65χρονη στην Δράμα δεν δολοφονήθηκε γιατί κατάλαβε επιτέλους ότι άξιζε περισσότερα και θέλησε να φύγει. Είμαστε λιγότερες γιατί έστω και μια στιγμή οι θύτες πίστεψαν ότι οι αδικοχαμένες τους ανήκουν. Πίστεψαν έστω και για μια στιγμή ότι έχουν δικαίωμα πάνω και μέσα στη ζωή τους..ακόμη και για να την αφαιρέσουν αν αυτοί βέβαια το κρίνουν απαραίτητο.

Και μάλλον αυτή η στιγμή πολλαπλασιάστηκε επικίνδυνα. Τόσο που στέρησε δυο μαμάδες και δυο γιαγιάδες από τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Καμία λιγότερη.


[There are no radio stations in the database]