Τα ζώδια με το πιο διαστροφικό μυαλό

5 Ιουνίου 2022

Η αλήθεια είναι πως μια διαστροφή την έχουμε όλοι μας. Άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, αυτό δεν έχει και κάποια ιδιαίτερη σημασία. Εμείς θα αναλύσουμε τα τρία ζώδια τα οποία θα έπαιρναν «βραβείο διαστροφής», εννοείται πως τα υπόλοιπα δεν τα βγάζουμε «λάδι» ..

Αυτό που τα κάνει να παίρνουν τα πρωτεία όμως και να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα, είναι ότι αυτά τα τρία συγκεκριμένα ζώδια, δεν ντρέπονται για τον τρόπο που σκέφτονται. Το αντίθετο μάλιστα. Το απολαμβάνουν και εξιτάρονται από αυτό. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρώτο στη λίστα είσαι εσύ διδυμάκι μου, με το διαστροφικό σου μυαλουδάκι. Το θέμα με σένα, το ξέρουμε πλέον όλοι, είναι ότι βαριέσαι πολύ εύκολα γενικά και αδιαμφισβήτητα. Δε λέω δεν είναι και κακό πάντα αυτό, όμως όταν βαριέσαι το μυαλό σου αρχίζει να παίζει διάφορα παιχνίδια. Η φαντασία σου διδυμάκι μου χτυπάει ταβάνι τι να λέμε τώρα.

Είσαι από αυτούς που ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις, τι ζητάς και άλλο τόσο τι δεν θέλεις . ‘Εχεις ένα από τα πλέον διεστραμμένα μυαλά κι αυτό γιατί πάντα αναζητάς κάτι καινούργιο για να σε εξιτάρει και αυτό όπως είπαμε γιατί βαριέσαι πολύ το «τα ίδια και τα ίδια».

Θέλεις να δοκιμάζεις συνέχεια νέα πράγματα στην ζωή σου και δεν λες ποτέ όχι σε κάτι προχωρημένο, extreme ή ακόμα και kinky.

Το κόντρα σε σένα, το αντίθετο είναι αυτό που πάντα αναζητάς και θα αναζητάς, είναι αυτό που το απολαμβάνεις με όλο σου το είναι, σε γεμίζει βρε παιδί μου, σε αναζωογονεί..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μα πες μου σε παρακαλώ ζωηρό μου και ατίθασο σκορπιουδάκι, θα υπήρχε περίπτωση να μην έβαζα εσένα σε αυτήν τη λίστα, καμμιά περίπτωση.. άμα θες στο υπογράφω κι όλας.

Είναι δυνατόν να μην υπάρχει στο άρθρο αυτό το πιο διεστραμμένο μυαλό του ζωδιακού κύκλου ?

Το μυαλουδάκι σου Σκορπίε μου είναι μοναδικό, και μη μου πεις πως δεν το ξέρεις, έχει βουίξει ο ντουνιάς, για το πόσο διαφορετικά σκέφτεσαι από τους άλλους και μάλιστα όταν πρόκειται για hot θέματα, τότε πραγματικά το επίπεδο σου είναι στην κορφή .. είναι αυτό που λέμε «εσύ παιδί μου , πας σε άλλο level».

Η διάθεση σου και το μυαλό σου συνέχεια στο σεξ, είναι κάτι που μας ξεπερνάει όλους. Είσαι από τους τύπους που μπορείς να κάνεις τα πάντα προκειμένου να ικανοποιήσεις τις ορέξεις σου. Τι υπερβάλω ? Μπα σκορπιουδάκι μου, το ξέρεις όσο το ξέρω και εγώ ότι αυτή είναι η αλήθεια !

Φυσικά και δεν θέλω να σε κακολογήσω, ότι κάνεις το κάνεις με απόλυτο σεβασμό και προς τους άλλους.

Ξέρεις ποια είναι τα όρια σου, απλά προσπαθείς με κάθε θεμιτό τρόπο να γευτείς την κάθε απόλαυση στο maximum.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Εσύ Αιγόκερε μου, είσαι κρυφή πληγούλα. Είσαι αυτό που λέει ο λαός «βρε δεν του το΄χα του μπαγάσα». Και το βρίσκω απόλυτα λογικό, αφού κοπιάζεις τόσο πολύ για να χτίσεις μια συγκεκριμένη εικόνα για το άτομο σου, που σε κάνει να δείχνεις σοβαρός , μετρημένος και απόμακρος τόσο όσο χρειάζεται.

Αλλά μια και τώρα είναι η ώρα για αλήθειες, πρέπει να παραδεχθείς ότι είσαι ένα από τα πλέον διεστραμμένα μυαλά που κυκλοφορούν. ΄Ελα τώρα μην τρελαίνεσαι, δεν χάθηκε και ο κόσμος που βγήκε στην φόρα το επτασφράγιστο μυστικό σου.

Το ότι αφήνεις την φαντασία σου να καλπάζει με τρελές ταχύτητες και το ότι κάνεις ότι και να σου έρθει εκείνη την στιγμή στο μυαλουδάκι σου, αρκεί όλα αυτά να συμβαίνουν μόνο σε prive καταστάσεις, εντάξει βρε παιδί μου δεν στο χρεώνω foul, ο καθένας ότι μπορεί κάνει..

Εξάλλου το ξέρουμε και τα δυο μας ότι δεν θα επέτρεπες ποτέ στον εαυτό σου, να εκτεθεί δημόσια.

Με λίγα λόγια και καλά Αιγοκεράκι μου, είσαι ένα μικρό αγγελάκι στην κανονική σου ζωή και ένας διάολος μεταμορφωμένος στο κρεββάτι, πάντα χαριτολογώντας μιλάω αυτό μην το ξεχνάς..


[There are no radio stations in the database]