Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αποφάσισα να χάσω κιλά»

4 Ιουνίου 2022

Όλοι περνάμε κάποια φάση στην ζωή μας που την εμφάνιση μας την αφήνουμε σε δεύτερη και τρίτη μοίρα. Κάπως έτσι και ο Γρηγόρης είχε αφήσει, λιγάκι στην άκρη τον εαυτό του. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρει κάποια παραπανήσια κιλά. Αφού πέρασε λοιπόν και από αυτό το στάδιο, ήρθε τώρα για αυτόν η στιγμή να επανέλθει στους φυσιολογικούς ρυθμούς της διατροφής του.

Αρχικά είχε βρέθει καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και είχε αποκαλύψει ότι είχε περάσει δύσκολα όταν πήρε κάποιο χάπι για να αδυνατίσει που του είχε προτείνει πλαστικός χειρουργός: «Η πιο δύσκολη ημέρα της ζωής μου έχει να κάνει με την προσπάθεια να χάσω κιλά. Είναι κάτι που με πονάει. Αποφάσισα να κάνω μια επέμβαση, βρέθηκα σε έναν πλαστικό χειρουργό και μου είπε θα με βοηθήσει και μου έδωσε ένα χάπι που θα μου κόψει την όρεξη. Το παίρνω και αλλάζει η ζωή μου, από τη μια πολύ θετικά γιατί σταματάω να τρώω και αρχίζω και χάνω κιλά, και από την άλλη είχα πάρα πολλά νεύρα».

Συνέχισε λέγοντας: «Αποκορύφωμα μια νύχτα, ενώ παίζαμε χαρτιά έγινα πολύ επιθετικός μέχρι να χτυπήσω έναν άνθρωπο, επικράτησε μια τρέλα, μαλώνω στο δρόμο, φτάνω στο ραδιόφωνο, γίνομαι επιθετικός ακόμη και με τη σύντροφο μου, δεν καταλάβαινε ότι είμαι εγώ. Τότε βλέπω στις ενδείξεις του φαρμάκου ότι γράφει ότι υπάρχει περίπτωση να σας ανοίξει νευρώνες του εγκεφάλου σας που δεν τους ξέρατε, και εκεί παθαίνω σοκ. Το πέταξα και είπα δεν με ενδιαφέρει πλέον να χάσω κιλά».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε τελευταία στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε για την απώλεια κιλών, την αλλαγή στην εικόνα του λέγοντας : Ξεκίνησα μία διατροφή πριν 15 ημέρες, αλλά δεν θέλω να το λέω, γιατί πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια αποφάσισα να χάσω κιλά, έτσι χωρίς πίεση, χαλαρά και σιγά σιγά.

Μίλησε και για το μαγαζί που έχει στο Χαλάνδρι: Περάσαμε πολύ δύσκολα στο μαγαζί με τον κορωνοϊό και την ακρίβεια, με τα ρεύματα, με τους υπάλληλους. Θέλω να δώσω μέσα από την καρδιά μου, συγχαρητήρια στους ανθρώπους που έχουν επιχειρήσεις και επιβιώνουν, δηλαδή πραγματικά υποκλίνομαι», εξομολογήθηκε για την απώλεια κιλών, την αλλαγή στην εικόνα του, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω κορωνοϊού,

Όσο για τα τηλεοπτικά δρώμενα με τις εκπομπές που έχει είπε:

«Ο Εκατομμυριούχος ήταν ένα τηλεπαιχνίδι που το είχαν στα συρτάρια. Δεν ήμουν σίγουρος, ελπίζω στην επιτυχία. Το βιώνουμε με επιτυχία γιατί ήταν παρατημένο. Πέραν ότι κοιτάω τα νούμερα, γιατί είμαι αριθμολάγνος, έχει γίνει σαν ίωση. Έχει 400- 500 συμμετοχές την ημέρα το παιχνίδι. Τα επεισόδια θα συνεχιστούν και τον Σεπτέμβριο. Δεν γνωρίζω εάν θα μεταφερθεί ο Εκατομμυριούχος το σαββατοκύριακο, όταν επιστρέψει το ”Ράδιο Αρβύλα”».

«Σαν παρουσιαστής είμαι μαχητής, πηγαίνω όπου με θέλουν, σε όποια ζώνη. Όταν βρέθηκα 27 χρόνων απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη, δεν έφερα αντίρρηση. Ένα αγόρι 27 χρόνων να πάει σε μία γυναικοκρατούμενη ζώνη, ήταν δύσκολο. Δεν είναι δουλειά όταν πηγαίνεις ”safe”. Το ”The 2night Show” αν θέλει ο Θεός θέλω να το κάνω μέχρι τα βαθιά γεράματά μου», ανέφερε στη συνέχεια.


[There are no radio stations in the database]