Ολυμπιακός: Οι τουρκικές «σειρήνες» για παίκτες των Πρωταθλητών

3 Ιουνίου 2022

Ο Ολυμπιακός έχει ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών του, που έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον συλλόγων από τη γειτονική Τουρκία

Ούτε ένας ούτε δύο. Τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις παικτών του Ολυμπιακού βρίσκονται στο… κάδρο για συλλόγους από την Τουρκία. Άλλες υποθέσεις δείχνουν πιο εφικτές και άλλες λιγότερο.

Αρχικά υπάρχει η γνωστή περίπτωση του Γιώργου Μασούρα με την Τράμπζονσπορ. Η Τράμπζονσπορ – όπως ήδη διαβάσατε στο Gazzetta – έφτασε στα 6 εκατ. ευρώ για τον Μασούρα αλλά οι «Ερυθρόλευκοι» δεν πέφτουν κάτω από τα 9 εκατ. ευρώ. Άρα ακόμα παραπάνω απ’ όσα είχαν γραφτεί στην Τουρκία.

Πέραση στην Τουρκία έχει και ο Τικίνιο που τον έχουν βολιδοσκοπήσει ομάδες όπως η Φενέρ ενώ ο Βραζιλιάνος αρέσει και σε ομάδες της πατρίδας του αλλά και της Πορτογαλίας. Και για τον Τικίνιο οι αξιώσεις των Πειραιωτών δεν είναι και μικρές καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο. Η Φενέρ φέρεται να θέλει και τον Ρούμπεν Σεμέδο, τον οποίο βάση ρήτρας που υπήρχε στην Πόρτο ο Ολυμπιακός τον κοστολογούσε με σχεδόν 6 εκατ. ευρώ.

Ο Χένρι Ονιεκούρου συνεχίζει να έχει καλό όνομα στην Τουρκία, όμως ο Ολυμπιακός για την πώλησή του θα ζητήσει ποσό πέντε εκατ. ευρώ και πάνω. Τον Ονιεκούρου φέρεται να θέλει κυρίως η Γαλατά αλλά να μην προκύπτει πως θα επιδιώξει να τον κλείσει με αγορά. Ακόμα υπάρχει και η Κασίμπασα για τον Αχμέντ Χασάν, τον Αιγύπτιο διεθνή φορ, που ήταν δανεικός στην Κόνιασπορ και τελείωσε ο δανεισμός του εκεί.

Από τους παραπάνω παίκτες ο Τικίνιο εάν φέρει ικανοποιητική πρόταση θα φύγει ενώ ο Ονιεκούρου παραμένει σε καθεστώς πώλησης – αποχώρησης. Ο Σεμέδο δεδομένα δεν υπολογίζεται και θα γίνει προσπάθεια να φύγει κατά προτίμηση με πώληση ενώ ο Χασάν δεν είναι σαφές εάν θα μείνει παρότι υπολογίζεται για την προετοιμασία.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


[There are no radio stations in the database]