Θεσσαλονίκη: Με τρεις σουγιάδες παραδόθηκε στην αστυνομία ο «σαμουράι» που επιτέθηκε άγρια σε 47χρονο

3 Ιουνίου 2022

Το σπαθί σαμουράι δεν βρέθηκε ποτέ – Την Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο 63χρονος δράστης – Στο νοσοκομείο διακομίστηκε το θύμα – Είναι καλά στην υγεία του ύστερα από χειρουργική επέμβαση

Συνελήφθη ο «σαμουράι» που έσπειρε τον τρόμο στο πάρκο του πρώην στρατοπέδου «Μέγας Αλέξανδρος», στους Αμπελόκηπους, στη δυτική Θεσσαλονίκη, όταν επιτέθηκε άγρια σε 47χρονο, στέλνοντάς τον στην εντατική.

O δράστης, 63χρονος Έλληνας, παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, οι αστυνομικοί είδαν έκπληκτοι πως ο άντρας είχε μαζί του μια σακούλα, με τρεις σουγιάδες.

Στη συνέχεια έγινε έρευνα στην οικεία του παρουσία πταισματοδίκη. Το σπαθί σαμουράι δεν βρέθηκε ποτέ.

Την Παρασκευή, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Το χρονικό της επίθεσης 

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου στο πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στους Αμπελόκηπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ένας άνδρας, γνωστός στους κατοίκους της περιοχής, πήγε -όπως συνηθίζει- στο πρώην στρατόπεδο των Αμπελοκήπων και άφησε σε ένα σημείο του πάρκου «κρέατα αμφιβόλου ποιότητα» για να ταϊστούν τα αδέσποτα ζώα του πάρκου.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση ενός 47χρονου, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε, λέγοντάς του ότι του έχει επισημάνει πολλές φορές να μην αφήνει τέτοια κρέατα στο πάρκο, καθώς κυκλοφορούν πολλοί κάτοικοι με τα κατοικίδιά τους.

«Του επιτέθηκε με σπαθί σαμουράι»

Τότε ο δράστης, έβγαλε ένα σπαθί… σαμουράι και τραυμάτισε τον 47χρονο στην κοιλιακή χώρα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και στη συνέχεια βγήκε από την εντατική, όπου νοσηλευόταν για λίγες ημέρες. Ο 47χρονος είναι καλύτερα στην υγεία του, αφού υποβλήθηκε και σε πολύωρο χειρουργείο.

Κάτοικοι της περιοχής μιλώντας για τον 63χρονο δράστη, τον περιγράφουν ως ιδιόρρυθμο και οξύθυμο άνθρωπο.


[There are no radio stations in the database]